![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, ki vardır birçok forum web sitelerinde bu gönderdiniz yardımcı olmalıdır! Ben, ben burada çalışacağım hayır şans oldu. Kendi bilgisayar inşa sürecinde oldu. Her şeyi ben bir arkadaş tarafından ihtiyaç listesi verildi. Aynı derecede i tüm, unuttum rağmen ben ay sonrasına kadar, anakart sol ... Bu satın almak için söylendi: ASRock ALive SATA2 GLAN AM2 anakart Çorap I gibi onlar üretilmiyor söyledikleri ben bunlardan birini bulamazsanız, oldu! Yani başka bir şey ,.... almak için söyledi Asrock ALiveNF7G-HD720p R5.0 Soket AM2 GeForce 7050 5.1 kanal ses dahili VGA mATX Anakart Da üretilmiyor var. Daha sonra başka bir söylendiğini için sorular: GeIL 2GB (2x1GB) PC2-5300C4 667MHz Fiyat DDR2 Kiti (GX22GB5300DC) Bu nedenle güvenilir alınamadı: Abit NFM2S-V NVIDIA 6.100 Soket AM2 VGA 5.1 kanal ses mATX Anakart Hangi yine yoktu ... Olarak i gerçekten çok ipucu var, en çok minnettar olurdum değil Yani herkes satın almak için ne motherboar, bana yardımcı olabilir! Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2's biraz şimdi tek yer bir mobo bulmak için muhtemelen eski ebay bu gündür.
| |||
| |||
| I bir AM2 satın almak gerekir mi? Wouldn't herhangi başka bir iş? |
|
| |||
| |||
| Eh zaten bir işlemci var? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şey, yerine üçüncü seçenek bir anakart RAM satın almak için söylendi düşünüyor, ben Arkadaşınızın önerileri hakkında bilmiyorum. AM2 + geriye AM2 ile uyumlu olup, bu nedenle herhangi bir anakart 780 veya 790 yonga setini satın almak gerekir. Bu doğru, hangi iyi incelenir görüyorum.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Eğer onun yerine bir anakart .. biraz RAM satın almaya söylüyor ben Karbon katılıyorum, adam biraz garip (no offense intended) sesler Eğer, işlemci yoksa bir LGA775 kurulu bir Intel işlemci olsun gidin. Onlar bu günlerde her yerde çevresinde Knocking konum. |
|
| |||
| |||
| Evet Ben sadece "hakkında ne zaman I Karbon yorumu .. fark üçüncü" anakart ile ilgili Mesajı Belki de bu - tamamen garip şeyler satın almak kapalı gönderme ile eğlenceli biraz sahip's, ben, onun iyi bir arkadaşı ya da bir şey ..'s Ben adam sorgulama değilim ama sadece bir AM2 o kadar işe yaramaz sonra göndermiş olabilir? Şimdiye kadar bu yüzden çift herhangi bunun aslında çalışacaktır kontrol edebilirsiniz sahip her bileşen Sonrası tüm özellikleri
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| AMD Athlon X2 6000 + 3.0Ghz çift çekirdek (AM2) GeIL çift kanal ram PC5300 667MHz Hitachi Deskstar 500GB SATA2 (300) 16MB önbellek 8.5ms 7200rpm Samsung DVDRW 20x20 Çift Katmanlı SATA (siyah) Antec Sonata 3 Piyano siyah sessiz durumda 500W PSU Sapphire ATI Radeon HD 2600 PRO 256MB DDR2 Dual DVI (çift monitör desteği) Acer AL1916C 19 inç TFT monitör x 2 Bu ne i tamamen .... satın söylendi olduğunu Yardım guys i için teşekkürler hepsi için teşekkür ederiz! |
|
| |||
| |||
| O Eğer listede daha kolay olurdu ne, eğer bir şey, zaten kurmak için var. |
|
| |||
| |||
| A HD 2600 Pro? Sürece bu oyun için kullanılan değilse, biraz daha fazla para biriktirmek için ya da bu oluşturmak gerek maliyet önemli değildir. Açılan bir monitörlerin, + de bir 4.830 olarak ve konum Yola BE uygun DDR2-800 RAM ve 7.750 olsun. GA-MA78 Look at-DS3HP anakart için.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |