![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, я Написав це в численних сайтах Форуму, які передбачають допомогу! Я не пощастило, тому я постараюсь тут. Я був у процесі створення свого комп'ютера. Мені дали список усього, що мені потрібно від одного. Правда, я материнська плата лише через кілька місяців, як я забув про все, ... Мені сказали, щоб придбати цей: ASrock Alive SATA2 GLAN Sock AM2 плати Мені не вдалося знайти одну з них, як я вже сказав, було припинено вони! І він сказав мені що-небудь інше ,.... Asrock ALiveNF7G-HD720p R5.0 Socket AM2 GeForce 7050 5.1-канальний аудіо борту VGA MATX материнських плат Що також отримали припинено. Потім я попросив ще було сказано: GeIL 2GB (2x1GB) PC2-5300C4 667MHz Співвідношення DDR2 Dual Channel Kit (GX22GB5300DC) Не вдалося отримати про те, що намагався таким: Abit NFM2S-V NVIDIA 6100 Socket AM2 борту VGA 5.1-канальний аудіо MATX материнських плат Що знову не була доступна ... Так що якщо хто-небудь може допомогти мені про те, що motherboar придбати, як я вже не дуже багато чого отримали ключ, я був би дуже вдячний! Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2 є трохи старий, єдине місце, ви напевно знайдете плат є Ebay в ці дні.
| |||
| |||
| Чи потрібно мені купити AM2? Хіба не будь-якій іншій роботі? |
|
| |||
| |||
| Ну у вас процесор вже? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, враховуючи, ви сказали, щоб купити RAM замість плати в третьому варіанті, я не знаю про пропозицію свого приятеля. AM2 + сумісні з AM2, так що ви зможете придбати будь-яку плату на 780 або 790 чіпсеті. Подивіться на ті, які див. також переглянуті.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я згоден з вуглецем, хлопець звучить трохи дивно (без образ, призначених), якщо він говорив вам купити RAM замість плати .. Якщо ви ще не мають процесор потім отримати процесор Intel LGA775 ради. Вони стукали всюди в ці дні. |
|
| |||
| |||
| Та я як раз збирався посаду щодо третіх "плати", коли я помітив коментар атома вуглецю .. Може бути, він з трохи розважитися з цим - до відправки вас з покупкою повністю непарні речі, то виходить, що я не ставлю під сумнів хлопець, якщо він хороший Mate або що-небудь .. але він міг тільки послав вас після AM2, щоб вона не буде працювати? Опублікувати всі ваші специфікації кожного компонента, до цих пір так ми можемо двічі перевірте, що будь-який з його будуть фактично працювати
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| AMD Athlon X2 6000 + 3.0Ghz Dual Core (AM2) GeIL двоканальної RAM PC5300 667MHz Hitachi Deskstar 500GB SATA2 (300) 16 МB кеш 8.5ms 7200rpm Samsung DVDRW 20x20 Dual Layer SATA (чорний) Antec Sonata 3 Piano Black тихий випадку 500W PSU Sapphire ATI Radeon HD 2600 PRO 256MB DDR2 Dual DVI (підтримка двох моніторів) Acer AL1916C 19-дюймовий TFT моніторі X 2 Це те, що я сказав, щоб придбати зовсім .... Дякуємо за допомогу, хлопці я ціную все це! |
|
| |||
| |||
| Було б легше, якщо ви перерахували, що, якщо що, ви вже отримали від складання. |
|
| |||
| |||
| HD 2600 Pro? Якщо цього не використовується для ігор, потрібно, щоб накопичити більше грошей, або це побудувати, не варто його вартості. Залишіть один з моніторів, отримати належне DDR2-800 RAM і 7750 + ВЕ, а також 4830 і ви на правильному шляху. Подивіться на GA-MA78-DS3HP для материнської плати.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |