![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, Аз се интересувам от OC'ing ми Q6600, чувам някои хора да 3.6GHz на въздуха ![]() Аз няма да е толкова амбициозен, но 3,0 би било хубаво. (2,4 е стандартна) Аз научавам доста малко за overclocking, и аз предполагам на множител ще бъде заключена? Затова ще трябва да го OC чрез FSB, обаче моята основна грижа е, че моята RAM е PNY XLR8, техните фабрики OC'd диапазон. Така че той вече е от 800 до 1066, ще увеличи FSB скорост причиняват проблеми за RAM? Бих искал просто обикновено някои съвети за това наистина, аз никога не OC'd преди, така че не знам какво ще бъде безопасна мерки, за да отиде в, кога да спреш, дали да го направя в BIOS или Windows т.н. . Също така, ще трябва да увеличат предоставения напрежение? В FSB е 1066 Часовник е 2,4 VCore е 1.35v Така, че няма да направи нещо неудобно multipler като 2. нещо? Благодаря за помощта, Оли. Промени: Просто намери нещо, като посочва, че bumping на FSB до 400MHz ще се увеличи до 3,6 часа Така че сега аз съм много объркана, защото кутията ясно казва, FSB - 1066
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| подразбиране е мулти x9, 3.6ghz е макс без OCing RAM (400mhz х 9), най-RAM, ще получите до 900mhz или без разхлабване с клиенти, трябва да се оправи така или иначе E: напълно игнорира всичко дънната платка или процесора "ФСБ", казва
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Затова казвам, за постигане на аргумента, че смяна на обстановката, в BIOS за да CPU 333MHz (като близки до 3,0 това е възможно без повтарящите десетични) Дано да има проблем за RAM? Което е вече тече-високи от стандартните?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Овена трябва да вървят синхронно все пак. Ако е определен на 1066 (533) тогава просто ще се ръководещо 333mhz FSB с 533mhz RAM настройка, но това е вид тъпо, защото това ти дава не печалби. Вие искате да направите RAM 333mhz (x2 = 666mhz), както и заедно с процесора. След това можете да затегнете на клиенти "малко, колкото да не се притеснявате за доста много безполезен памет, честотна лента и затова може да получите на стабилността и малко повиши ефективността в една отида:)
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Добре, ще го направя тогава. Ще клиенти капка автоматично, ако му намалена до 333? И трябва да се увеличи напрежението към една от тях? Също така, тя е безопасно да скочи до 333 в една мина? Или би трябвало да направят проверка на малки стъпки, то тече imbetween ОК?
|
| |||
| |||
| С клиенти "ще трябва да се променят ръчно. 10-15mhz за проверка на Windows за начално обикновено е агресивна, не го направи в един часа тръгваме. Само увеличи напрежението на паметта, ако иска, че напрежението във всеки случай.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Добре, така че с клиенти са 5-5-5-15 Какво да ги по-ниски? И да направя, че след OCing CPU и RAM UC'ing? И мога ли по-ниски всичко в една мина? И аз предполагам, с напрежение Ще го на това, което пише на пакета. Благодаря за съдействието на всички, аз сигурно ще го направя утре сутринта
|
| |||
| |||
| Да редовните overclock, направете вашите нормални неща тестване, а след това вижте дали можете да затегнете на клиенти харесва 4-4-4-12. Ако не, това е готино, но е на стойност изстрел.
|
| |||
| |||
| Добре, аз съм изкушен да го направя тази вечер вече реално ![]() Каква програма е най-доброто за testin го с IYO?
|
| |||
| |||
| Проверете дали Windows ботуши и тогава да направите каквото си искате обикновено правя (или каквото и игри). Ако е стабилен при тези обстоятелства, то това е добре.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Acer се стремят M1100 - Фабрика Възстан | xlargeee | Windows операционни системи | 1 | 14 Авг 2009 20:27 |
| Възстановяване на фабрика настройки, Presario F500 | Deano137 | Общи Софтуер Чат | 1 | 29 Авг 2008 06:56 |
| Фабрика Нулиране - изглед | jack100 | Windows операционни системи | 8 | 15 Feb 2008 16:25 |
| Как да заредите до фабриката настройки? | alistewart | Windows операционни системи | 7 | 3 януари 2008 12:46 |
| Възстановяване на фабрични Image | Omega90210 | Общи Софтуер Чат | 1 | 22 ноември 2007 12:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |