![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci, Mám zájem o OC'ing mého Q6600, Slyšel jsem, že někteří lidé si 3.6GHz na vzduchu ![]() Nechtěl jsem, že bude poměrně náročné, ale 3.0 by bylo pěkné. (2.4 standard) Četl jsem až dost trochu o přetaktování, a já předpokládám multiplikátoru bude zamčené? Proto bych se na OC ho přes FSB, ale mým hlavním problémem je, že moje paměť RAM je PNY XLR8, jejich výrobní OC'd rozsahu. Takže je to již od 800 do 1066, by zvýšení rychlosti FSB způsobovat žádné problémy pro RAM? Já bych jen rád obvykle několik rad na ni opravdu jsem nikdy OC'd předtím, tak nevím, co by bylo bezpečné kroky jít do, kdy přestat, ať už na to v BIOSu, nebo Windows atd. . Také bych třeba zvýšit napětí dodávané? FSB je 1066 Hodiny na 2,4 VCore je 1.35v Tak by se, že učinit multipler něco trapné, jako 2. něco? Díky za pomoc, Ollie. Edit: Prostě našel tvrzení, že bouřlivý var FSB na 400MHz se zvýší na 3,6 hodiny Takže teď jsem velmi zmatená, protože se jasně říká, FSB krabice - 1066
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Výchozí více je x9, 3.6ghz je max bez OCing RAM (400MHz x 9), většina RAM dostane až 900mhz nebo tak bez uvolnění doba, měli byste být pokuta v obou směrech e: zcela ignorovat cokoli vaše základní deska nebo cpu "FSB" říká
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Tak řekněme, pro účely argumentace jsem změnit nastavení v BIOSu pro CPU 333MHz (jako téměř 3,0 možné bez opakujících decimálně) By, že je nějaký problém na RAM? , Které již běží vyšší standard?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| RAM by měla být spuštěna synchronní tak. Pokud je nastavena na 1066 (533) pak by prostě běží 333mhz FSB s 533MHz RAM nastavení, ale to je druh, protože blbá, že vám žádné zisky. Chcete provést RAM 333mhz (x2 = 666mhz) a spolu s procesorem. Pak můžete utáhnout doba trochu jako nebudete obav prakticky k ničemu, paměť na šířku pásma, a proto mohou získat stabilitu a malou výkonnost zvýšit najednou:)
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Ok, bude dělat potom. Bude doba poklesu automaticky, pokud jeho snížena na 333? A mám zvýšit napětí na obou z nich? Také je to bezpečné skákat do 333 najednou? Nebo mám provést menší kroky kontroly běží ok imbetween?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Načasování bude muset změnit ručně. 10-15mhz na kontrolu startu Windows je obvykle agresivní, nemají to v najednou. Pouze zvýšení napětí v případě, že chce, aby paměti napětí v každém případě.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Ok, takže načasování jsou 5-5-5-15 Co bych měl spodní jim to? A já, že po OCing CPU a UC'ing RAM? A mohu nižší je vše v jednom jít? A myslím, s napětím jsem si nastavit tak, aby to, co je napsáno na paket. Díky za veškerou pomoc, uvidíme snad to zítra ráno
|
| |||
| |||
| Do pravidelného přetaktování, do své obvyklé testování věci, pak zjistit, jestli je možné utáhnout doba na obdobné 4-4-4-12. Pokud ne, je to v pohodě, ale stojí to za šanci.
|
| |||
| |||
| Ok, jsem v pokušení udělat hned dneska vlastně ![]() Jaký program je nejlepší pro testin to s IYO?
|
| |||
| |||
| Zkontrolujte, zda Windows boty, pak to, co byste normálně do (hry, nebo co). Pokud je to stabilní, za těch okolností, pak je to v pohodě.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Acer Aspire M1100 - Factory Obnovit | xlargeee | Operační systémy Windows | 1 | 14. srpen 2009 20:27 |
| Obnova na nastavení, Presario F500 | Deano137 | Obecné Software Chat | 1 | 29. srpna 2008 06:56 |
| Factory Reset - průhled | jack100 | Operační systémy Windows | 8 | 15. únor 2008 16:25 |
| Jak načíst do nastavení? | alistewart | Operační systémy Windows | 7 | 3. ledna 2008 12:46 |
| Obnova do Factory Image | Omega90210 | Obecné Software Chat | 1 | 22. listopadu 2007 12:21 |
| Thread Nástroje | |
| |