![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου ρε παιδιά, Με ενδιαφέρει η OC'ing μου Q6600, ακούω κάποιους ανθρώπους get 3.6GHz για την ατμοσφαιρική ![]() Δεν θα είναι ότι αρκετά φιλόδοξο, αλλά θα ήταν ωραίο 3,0. (2,4 είναι η τυπική) Έχω διαβάσει μέχρι πολύ λίγο για overclocking, και υποθέτω θα είναι το πολλαπλασιαστικό κλειδωμένο; Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είναι το οργανωμένο έγκλημα μέσω του FSB, ωστόσο, τη βασική μου ανησυχία είναι ότι μου RAM είναι PNY XLR8, εργοστασίων τους OC'd φάσμα. Έτσι, ήδη από το 800 έως 1066, θα επιταχύνει την αύξηση του FSB προκαλέσει προβλήματα για την RAM; Θα ήθελα μόνο γενικά όπως και κάποιες συμβουλές για την πραγματικά, ποτέ δεν έχω OC'd πριν, οπότε δεν ξέρω τι θα ήταν ασφαλή βήματα για να ανεβεί στο, πότε να σταματήσουν, είτε να το κάνουμε στο BIOS ή τα Windows, κλπ. . Επίσης, θα πρέπει να αυξήσει την παρεχόμενη τάση; Το FSB είναι 1066 Ρολόι είναι στο 2,4 VCore είναι 1.35v Έτσι δεν θα κάνει ότι η multipler κάτι σαν δύσκολη 2. κάτι; Ευχαριστώ για τη βοήθεια, Ollie. Επεξεργασία: Μόλις διαπιστώθηκε ότι κάτι bumping το FSB σε 400MHz ρολόι θα αυξηθεί σε 3,6 Μέχρι τώρα είμαι πολύ συγκεχυμένη, διότι η θέση σαφώς λέει FSB - 1066
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| προεπιλογή είναι πολλαπλά x9, 3.6ghz είναι max ΧΩΡΙΣ OCing RAM (400MHz x 9), τα περισσότερα RAM θα πάρει μέχρι 900MHz περίπου χωρίς χαλάρωση χρονοδιαγράμματα, θα πρέπει να είναι είτε πρόστιμο τρόπο e: απολύτως τίποτα αγνοούν τη μητρική πλακέτα ή cpu "FSB", λέει ο
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Έτσι λένε, για χάρη του επιχειρήματος, θα αλλάξετε τη ρύθμιση στο BIOS για να επεξεργαστή 333MHz (όσο πιο κοντά στο 3,0 δυνατό χωρίς ένα επαναλαμβανόμενο δεκαδικό) Θα μπορούσε αυτό να είναι ένα πρόβλημα για τα RAM; Ποια είναι ήδη υψηλότερες από πρότυπο;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Το RAM πρέπει να λειτουργεί ούτως ή άλλως σύγχρονη. Εάν είναι σε σύνολο 1066 (533) τότε απλά θα πρέπει να εκτελεί ένα 333mhz FSB με 533MHz RAM ρύθμιση, αλλά αυτό είναι το είδος χαζή γιατί αυτό σας δίνει δεν προκύπτουν κέρδη. Θες να κάνει τη μνήμη RAM 333mhz (x2 = 666mhz) και μαζί με την CPU. Στη συνέχεια, μπορείτε να ενισχύσουν την χρονισμών λίγο, όπως δεν θα έχετε να ανησυχείτε για σχεδόν άχρηστο το εύρος ζώνης της μνήμης και, κατά συνέπεια, τη σταθερότητα και να πάρετε μια μικρή ώθηση στην απόδοση μία κίνηση:)
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ok, θα το κάνουμε αυτό τότε. Προτίθεται η χρονισμών πτώσης αυτόματα αν κατεβασμένη έως 333; Και θα πρέπει να αυξήσει την τάση του ρεύματος σε ένα από αυτά; Επίσης, είναι ασφαλές να βγάλουμε 333 σε μία μόνο στιγμή; Ή θα 'πρεπε να κάνουν μικρότερα βήματα ελέγχου λειτουργεί ok imbetween;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Χρονοδιαγράμματα θα πρέπει να αλλάξει χειροκίνητα. 10-15mhz ανά έλεγχος εκκίνησης για τα Windows είναι συνήθως επιθετικός, δεν το κάνουμε σε μια μόνον φορά. Μόνο αν η αύξηση της τάσης που θέλει μνήμη ούτως ή άλλως η εν λόγω τάση.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ok, μέχρι τους χρόνους που είναι 5-5-5-15 Τι πρέπει να χαμηλότερα; Και εγώ ότι μετά OCing επεξεργαστή και μνήμης RAM UC'ing; Και μπορώ να είναι χαμηλότερες σε μία μόνο στιγμή; Και φαντάζομαι με την τάση του ρεύματος Ι που θα είναι σε αυτά που λέει για το πακέτο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια όλων, θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα το κάνει αύριο το πρωί
|
| |||
| |||
| Μήπως η τακτική overclock, σας κάνουμε κανονικές δοκιμές πράγματα, τότε δείτε αν μπορείτε να ενισχύσουν τους χρόνους που ήθελα να 4-4-4-12. Εάν δεν είναι, είναι δροσερό, αλλά αξίζει ένα στιγμιότυπο.
|
| |||
| |||
| Ok, είμαι διατεθειμένος να το κάνουμε τώρα πραγματικά απόψε ![]() Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για testin έξω με IYO;
|
| |||
| |||
| Ελέγξτε αν το Windows μπότες, τότε κάνεις ό, τι έχετε κάνει κανονικά (παιχνίδια ή οτιδήποτε άλλο). Αν είναι σταθερός υπό τις συνθήκες αυτές, τότε είναι εντάξει.