![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej momački, Zanima me OC'ing moj Q6600, čujem neki ljudi dobili 3.6GHz na zrak ![]() Ne bih se da je dosta ambiciozan, ali 3,0 bi lijepo. (2.4 je standard) Ja sam pročitao gore sasvim malo na overclocking, i ja se pretpostaviti umnožitelja će biti zaključan? Zato će morati OC ga preko FSB, međutim moja glavna briga je da mi je RAM PNY XLR8, njihova tvornica OC'd raspona. Tako da je već od 800 do 1066, bio povećanje brzine FSB uzrokovati nikakve probleme za RAM-a? Ja bih samo općenito kao neki savjet na njemu zaista, nikad nisam OC'd prije, pa ne znam što bi se sigurno korake da pođem u, kad da prestane, da li to učiniti BIOS ili Windows etc . Također, bio mi je potrebno da se poveća napon opskrbljuje? Godine je FSB 1066 Sat je na 2,4 VCore je 1.35v Pa ne bi da bi multipler nešto poput neokretan 2. nešto? Hvala za pomoć, Ollie. Edit: Dovoljno je naći nešto bumping navodeći da je FSB na 400 će se povećati za 3,6 sata Ali sada sam jako zbunjena, jer na kutiji jasno kaže FSB - 1066
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zadana je multi x9, max 3.6ghz je bez OCing RAM (400 x 9), RAM-a će dobiti najviše do 900mhz ili tako bez labavljenju vrijeme, trebali biti u redu, bilo putem e: u potpunosti zanemariti išta vaše matične ploče CPU ili "FSB", kaže
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Tako recimo, za sake of argument, JA promijenite postavku u BIOS-u za CPU 333MHz (kako je blizu 3,0 što je više moguće bez decimalnog ponavljajući) Kamo sreće da se problem u RAM-a? Koji je već pokrenut veći od standardne?
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| RAM treba prikazivati sinkroni anyway. Ako je postavljen na 1066 (533), tada bi se jednostavno pokrenete 333mhz FSB sa 533mhz RAM postavke, ali to je vrsta glupi jer to ne daje vam dobitke. Vi želite učiniti RAM 333mhz (x2 = 666mhz), te zajedno sa CPU. Tada možete pritegnuti na vrijeme malo kao što neće biti brige o ljepušan velik dio beskoristan memorijska propusnost i stoga mogu dobiti stabilnosti i performansi malo pogurati u jednu ide:)
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Ok, onda će to učiniti. Hoće li vrijeme ako je njen pad automatski spušta do 333? I ja bi trebao povecati napon za bilo koji od njih? Također, to je sigurno skočiti na 333 u jednom ići? Ili bih trebao omaliti korake provjere ga pokreće imbetween ok?
|
| |||
| |||
| Vrijeme morat će se mijenjati i ručno. 10-15mhz po check for Windows boot je obično agresivna, nemoj ga u jednom pokretu. Samo ako se poveća napon memorije želi da napon anyway.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Ok, pa je vrijeme su 5-5-5-15 Što bih trebao da ih niže? I ja sam to nakon OCing CPU i RAM UC'ing? A mogu li ja to sve niže u jednom ići? I JA pogodak sa naponom ću postaviti ga na ono što piše na paketu. Hvala za svu pomoć, vjerojatno ću to učiniti sutra ujutro
|
| |||
| |||
| Da li redovne overclock, da li vaš normalan testiranje stvari, onda možete vidjeti ako je stezati poput 4-4-4-12 na vrijeme. Ako nije, to je cool, ali to vrijedi jedan metak.
|
| |||
| |||
| Ok, ja sam u iskušenju da učinite to sada zapravo večeras ![]() Koji program je najbolji za testin ga s IYO?
|
| |||
| |||
| Ček ako Windows čizme, onda ono što bih normalno raditi (igre ili bilo što). Ako je stabilan u tim okolnostima onda u redu.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Acer stremiti M1100 - Tvornica Restore | xlargeee | Windows Operating Systems | 1 | 14. kolovoz 2009 20:27 |
| Vraćanjem na tvorničke postavke, Presario F500 | Deano137 | Općenito Software Chat | 1 | 29. kolovoz 2008 06:56 |
| Factory reset - vidik | jack100 | Windows Operating Systems | 8 | 15. veljača 2008 16:25 |
| Kako da ponovno učitati tvorničke postavke? | alistewart | Windows Operating Systems | 7 | 3. siječanj 2008 12:46 |
| Vraćanjem u Tvornici Image | Omega90210 | Općenito Software Chat | 1 | 22. studeni 2007 12:21 |
| Thread Tools | |
| |