![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé fiúk, I'm interested in OC'ing my Q6600, hallom egyes emberek 3.6GHz a levegő ![]() Nem elég, hogy ambiciózus, de a 3,0 jó lenne. (2.4 szabvány) Olvastam fel egészen kicsit overclocking, és azt feltételezik, a szorzó lesz zárva? Ezért lenne bűnözés révén az FSB, de az én fő gond az, hogy a RAM is PNY XLR8, gyári OC'd tartományban. Tehát már a 800-1066, ez növeli a FSB sebességet okoz semmilyen problémát a RAM? Én csak, mint általában néhány tanácsot, hogy tényleg, még soha nem OC'd előtt, így nem tudom mi lenne a biztonságos lépéseket annak érdekében, hogy menjen fel, mikor hagyja abba, hogy ezt a BIOS-ban vagy a Windows stb . Emellett lenne szükség, hogy növeljék a szolgáltatott feszültség? Az FSB a 1066 2,4 óra van VCore van 1.35v Szóval nem, hogy a multipler valami hasonló kínos 2. valamit? Köszönöm a segítséget, Ollie. Edit: Csak találtam valamit arról, hogy a forrás FSB 400MHz növeli 3,6 óra Szóval most nagyon zavaros, mert a rovatban világosan mondja FSB - 1066
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| alapértelmezett multi is x9, 3.6ghz a max nélkül OCing RAM (400MHz x 9), a legtöbb RAM lesz a 900MHz, vagy ha a lazítás időt, akkor semmi baj sem módja e: teljesen figyelmen kívül hagyják el semmit, vagy az alaplap CPU "FSB" mondja
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Szóval mondom, a vita kedvéért, úgy változik a beállítás a BIOS-ban a CPU 333MHz (a közel 3,0 lehetséges anélkül, hogy az ismétlődő decimal) Szeretné, hogy a problémát a RAM? Amely már fut magasabb standard?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| A RAM kell futó szinkronüzemű anyway. Ha meg, 1066 (533) akkor egyszerűen fut egy 333MHz FSB 533MHz a RAM, de ez a fajta hülye, mert ez adja nincs nyereség. Azt akarod, hogy a memória 333MHz (x2 = 666mhz), valamint együtt CPU. Ezután húzzuk az időt egy kicsit, ha nem lesz eléggé aggasztó körülbelül használhatatlan memória sávszélesség, és ezért nem kap a stabilitás és egy kis teljesítmény-növekedést az egyik megy:)
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Ok, majd erre is. Vajon az időzítések csepp automatikusan csökkenteni, ha a 333? És kell növelni a feszültséget, hogy az egyik? Továbbá, ez a biztonságos ugráshoz 333 egy menni? Vagy kell tenni a kisebb lépések ellenőrzése ellentétes OK imbetween?
|
| |||
| |||
| Időt kell majd váltott kézzel. 10-15MHz megjelenítése ellenőrzi a Windows boot rendszerint agresszív, ne tedd azt egy go. Csak növeli a feszültség, ha azt akarja, hogy a memória feszültsége egyébként.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Ok, így a 5-5-5-15 időzítések Mit kell alacsonyabb őket? És én, hogy miután OCing CPU és RAM UC'ing? És tudom, hogy minden kisebb, egy ment? És azt hiszem, a feszültség Én meg azt, hogy mit mond a csomagot. Köszönöm, hogy minden segítséget, akkor valószínűleg ezt holnap reggel
|
| |||
| |||
| Nem rendszeres overclock, nem a szokásos vizsgálatok dolog, akkor nézd meg, hogy szigorítják a hasonló 4-4-4-12 időzítéseket. Ha nem, akkor baj, de ez megér egy lövés.
|
| |||
| |||
| Ok, én vagyok a kísértés, hogy ezt ma este most valóban ![]() Milyen program a legjobb testin ki a IYO?
|
| |||
| |||
| Ellenőrizze, hogy a Windows indításakor, akkor meg azt, amit általában nem (játékok, vagy bármi). Ha ilyen körülmények között stabil, akkor semmi baj.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Acer Aspire M1100 - gyári visszaállítás | xlargeee | A Windows operációs rendszerek | 1 | 14. augusztus 2009 20:27 |
| Visszaállítása a gyári beállításokat, Presario F500 | Deano137 | General Chat szoftver | 1 | 29. augusztus 2008 06:56 |
| Factory Reset - kilátás | jack100 | A Windows operációs rendszerek | 8 | 15. február 2008 16:25 |
| Hogyan tudom újra betölteni a gyári beállításokat? | alistewart | A Windows operációs rendszerek | 7 | 3. január 2008 12:46 |
| Visszaállítása a gyári kép | Omega90210 | General Chat szoftver | 1 | 22. november 2007 12:21 |
| Téma eszközök | |
| |