mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

OC'ing Q6600 ar Factory OC'd RAM?

Reply

Thread Tools
Old Maijs 28, 2009, 15:23
Donors Group

Default OC'ing Q6600 ar Factory OC'd RAM?

Hey guys,

Mani interesē OC'ing mana Q6600, esmu dzirdējis, daži cilvēki saņemt 3.6GHz uz gaisa

Es nebūtu gluži ka ambiciozi, bet 3,0 būtu jauki. (2.4 standard)

Esmu izlasīt līdz pavisam mazliet par overclocking, un es pieņemu, reizinātājs būs slēgts?

Tāpēc es būtu OC to, izmantojot FSB, tomēr mana galvenās bažas ir, ka mana RAM ir PNY XLR8, to zivju OC'd diapazonā.

Tāpēc jau līdz 800-1.066, būtu palielinot FSB ātrums sagādājusi RAM problēmas?

Es gribētu tikai parasti kā daži ieteikumi par to tiešām, es nekad neesmu OC'd agrāk, tāpēc es nezinu, kas būtu drošs soļus iet izveidots, kad pārtraukt, vai to darīt BIOS vai Windows utt .

Arī man jāpalielina piegādāto spriegumu?

FSB tiek 1.066
Pulkstenis ir 2,4
VCore ir 1.35V
Lai nebūtu, kas padara multipler kaut neērti, piemēram, 2. kaut ko?

Paldies par palīdzību, Ollie.

Edit:
Tikko konstatēts kaut kas apliecina, ka mutuļošana FSB līdz 400MHz palielināsies pulksteni līdz 3.6

Tāpēc tagad es esmu ļoti apmulsis, jo kaste ir skaidri teikts, FSB - 1.066

Mana sistēma: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM Operatīvā atmiņa:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Maijs 28, 2009, 19:22
Donors Group

default multi ir X9, 3.6GHz ir max bez OCing RAM (400mhz x 9), vairums RAM saņems līdz, vai arī tā 900MHz bez atslābināšanās hronometrāžu, jums būs labi abpusējai

e: pilnībā ignorēt kaut ko savā mātesplatē vai cpu "FSB", stāsta
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Maijs 29, 2009, 02:36
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
default multi ir X9, 3.6GHz ir max bez OCing RAM (400mhz x 9), vairums RAM saņems līdz, vai arī tā 900MHz bez atslābināšanās hronometrāžu, jums būs labi abpusējai
RAM jau OC'd līdz 1066, ar PNY - un kā jūs sakāt iepriekš, hronometrāžu lieta, jā hronometrāža ir augstāks nekā bez OC'd ekvivalentu.

Tā teikt, lai Teorētiski es mainu noteikšanu BIOS par CPU ar 333MHz (kā gandrīz 3,0 tas ir iespējams, atkārtoti decimal)

Tas var būt problēma RAM? Kas jau darbojas augstāka nekā standarta?
Old Maijs 29, 2009, 07:45
Donors Group

RAM vajadzētu darboties sinhronā anyway. Ja tas ir noteikts 1066 (533), tad Jūs vienkārši darbojas 333MHz FSB ar 533MHz RAM noteikšanai, bet tas ir sava veida mēms tāpēc, ka sniedz jums ne peļņa. Vēlaties veikt RAM 333MHz (x2 = 666MHz), kā arī kopā ar CPU. Tad jūs varat pastiprināt hronometrāža mazliet kā jums nebūs neuztraucoties par diezgan daudz bezjēdzīgi atmiņas joslas platumu, un tādējādi var iegūt stabilitāti un nedaudz veiktspējas lēcienu vienā rāvienā:)
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Maijs 29, 2009, 08:40
Donors Group

Ok, būs darīt pēc tam.

Vai hronometrāža piliens automātiski, ja tā pazemināta līdz 333?

Un man vajadzētu palielināt spriegumu uz kādu no viņiem?

Tāpat arī ir droši, lai pārietu uz 333 vienā piegājienā? Vai man darīt mazāku darbības pārbaudi tā iet ok imbetween?
Old Maijs 29, 2009, 10:08
Donors Group

Hronometrāža būs jāmaina manuāli.

10-15MHz vienu pārbaudi uz Windows boot parasti ir agresīvi, nedariet to vienā piegājienā.

Tikai palielinās spriegumu, ja atmiņa vēlas spriegumu anyway.
Old Maijs 29, 2009, 10:48
Donors Group

Ok, tā hronometrāža ir 5-5-5-15

Kas man būtu zemāks viņiem? Un es nedomāju, ka pēc OCing CPU un UC'ing RAM?

Un vai es varu zemāka to visu vienā piegājienā?

Un es domāju, ar spriegumu, es noteikti to, ko tā saka par paketi.

Paldies par visu palīdzību, es droši vien to darīt rīt no rīta
Old Maijs 29, 2009, 11:29
Donors Group

Vai regulāri OVERCLOCK, vai jūsu normālu testēšanu stuff, tad redzētu, vai varat nostipriniet hronometrāža līdzīgiem 4-4-4-12. Ja ne, tas ir cool, bet tā ir vērts shot.
Old Maijs 29, 2009, 12:23
Donors Group

Ok, es esmu kārdinājums to darīt šovakar tagad faktiski

Kāda programma ir vislabākā pārbaudē it out ar iyo?
Old Maijs 29, 2009, 12:32
Donors Group

Pārbaudiet, vai Windows zābaki, tad darīt, ko vien jūs parasti do (spēles vai citas). Ja tas ir stabils šādos apstākļos, tad tas ir labi.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.