menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

OC'ing jeden Q6600 s Factory OC'd RAM?

Reply

Thread Tools
Old 28. mája 2009, 15:23
Darcu Skupina

Ahoj kluci,

Mám záujem o OC'ing môjho Q6600, Počul som, že niektorí ľudia si 3.6GHz na vzduchu

Nechcel som, že bude pomerne náročné, ale 3.0 by bolo pekné. (2.4 standard)

Četl jsem až dost trochu o přetaktování, a já předpokládám multiplikátora bude zamčené?

Preto by som sa na OC ho cez FSB, ale mojím hlavným problémom je, že moja pamäť RAM je PNY XLR8, ich výrobné OC'd rozsahu.

Takže je to už od 800 do 1066, by zvýšenie rýchlosti FSB spôsobovať žiadne problémy pre RAM?

Ja by som len rád zvyčajne niekoľko rád na ňu naozaj som nikdy OC'd predtým, tak nevím, co by bolo bezpečné kroky ísť do, kedy prestať, či už na to v BIOSu, alebo Windows atď .

Tiež by som potrebné zvýšiť napätie dodávané?

FSB je 1066
Hodiny na 2,4
VCore je 1.35v
Tak by sa, že urobiť multipler niečo trápne, ako 2. niečo?

Vďaka za pomoc, Ollie.

Edit:
Jednoducho našiel tvrdenia, že búrlivý var FSB na 400MHz sa zvýši na 3,6 hodiny

Takže teraz som veľmi zmätená, pretože sa jasne hovorí, FSB škatule - 1066
Old 28. mája 2009, 19:22
Darcu Skupina

Predvolená viac je x9, 3.6GHz je max bez OCing RAM (400MHz x 9), väčšina RAM dostane až 900MHz alebo tak bez uvoľnenia doba, mali by ste byť pokuta v oboch smeroch

e: úplne ignorovať čokoľvek vaša základná doska alebo cpu "FSB" hovorí
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 29. mája 2009, 02:36
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Carbon View Post
Predvolená viac je x9, 3.6GHz je max bez OCing RAM (400MHz x 9), väčšina RAM dostane až 900MHz alebo tak bez uvoľnenia doba, mali by ste byť pokuta v oboch smeroch
RAM je už OC'd na 1066, podľa PNY - a radi by ste povedať vyššie sa doba vec, áno, je čas, sú vyššie ako mimo OC'd ekvivalent.

Tak povedzme, na účely argumentácie som zmeniť nastavenia v BIOSu pre CPU 333MHz (ako takmer 3,0 možné bez opakujúcich decimálne)

By, že je nejaký problém na RAM? , Ktoré už beží vyšší štandard?
Old 29. mája 2009, 07:45
Darcu Skupina

RAM by mala byť spustená synchrónnu tak. Ak je nastavená na 1066 (533) potom by jednoducho beží 333MHz FSB s 533MHz RAM nastavenia, ale to je druh, pretože blbá, že vám žiadne zisky. Chcete vykonať RAM 333MHz (x2 = 666mhz) a spolu s procesorom. Potom môžete utiahnuť doba trochu ako nebudete obáv prakticky k ničomu, pamäť na šírku pásma, a preto môžu získať stabilitu a nízku výkonnosť zvýšiť naraz:)
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 29. mája 2009, 08:40
Darcu Skupina

Ok, bude robiť potom.

Bude doba poklesu automaticky, ak jeho znížená na 333?

A mám zvýšiť napätie na oboch z nich?

Tiež je to bezpečné skákať do 333 naraz? Alebo mám urobiť menšie kroky kontroly beží ok imbetween?
Old 29. mája 2009, 10:08
Darcu Skupina

Načasovanie bude musieť zmeniť ručne.

10-15mhz na kontrolu štarte Windows je zvyčajne agresívne, nemajú to v naraz.

Iba zvýšenie napätia v prípade, že chce, aby pamäte napätia v každom prípade.
Old 29. mája 2009, 10:48
Darcu Skupina

Ok, takže načasovanie sú 5-5-5-15

Čo by som mal spodnej im to? A já, že po OCing CPU a UC'ing RAM?

A môžem nižšej je všetko v jednom ísť?

A myslím, s napätím som si nastaviť tak, aby to, čo je napísané na paket.

Vďaka za všetku pomoc, uvidíme snad to zajtra ráno
Old 29. mája 2009, 11:29
Darcu Skupina

Do pravidelného přetaktování, do svojej obvyklej testovanie veci, potom zistiť, či je možné utiahnuť doba na obdobné 4-4-4-12. Ak nie, je to v pohode, ale stojí to za šancu.
Old 29. mája 2009, 12:23
Darcu Skupina

Ok, som v pokušení urobiť hneď dneska vlastne

Aký program je najlepší pre tęstinį to s IYO?
Old 29. mája 2009, 12:32
Darcu Skupina

Skontrolujte, či Windows topánky, potom to, čo by ste normálne do (hry, alebo čo). Ak je to stabilný, za tých okolností, potom je to v pohode.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.