![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момачки, Занима ме ОЦ'инг мој К6600, чујем неки људи добили 3.6ГХз на ваздух ![]() Не бих се да је доста амбициозан, али 3,0 би лепо. (2.4 је стандард) Ја сам прочитао горе сасвим мало на Оверцлоцкинг, и ја се претпоставити умножитеља ће бити закључан? Зато ће морати ОЦ га преко ФСБ, међутим моја главна брига је да ми је РАМ ПНЫ КСЛР8, њихова творница ОЦ'д опсега. Тако да је већ од 800 до 1066, био повећање брзине ФСБ изазвати никакве проблеме за РАМ-а? Ја бих само генерално као неки савет на њему заиста, никад нисам ОЦ'д пре, па не знам шта би се сигурно кораке да пође у, кад да престане, да ли то учинити БИОС или Уиндоус етц . Такође, био ми је потребно да се повећа напон снабдева? Године је ФСБ 1066 Сат је на 2,4 ВЦоре је 1.35в Па не би да би мултиплер нешто попут неокретан 2. нешто? Хвала за помоћ, Оллие. Едит: Довољно је наћи нешто бумпинг наводећи да је ФСБ на 400 ће се повећати за 3,6 сата Али сада сам јако збуњена, јер на кутији јасно каже ФСБ - 1066
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| подразумевана је мулти кс9, макс 3.6гхз је без ОЦинг РАМ (400 кс 9), РАМ-а ће добити највише до 900мхз или тако без лабављењу време, требало да буде у реду, било путем е: у потпуности занемарити било што ваше матичне плоче ЦПУ или "ФСБ", каже
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Тако рецимо, за саке оф аргумент, ЈА промените поставку у БИОС-у за ЦПУ 333МХз (како је близу 3,0 што је више могуће без децималног понављајући) Камо среће да се проблем у РАМ-а? Који је већ покренут већи од стандардне?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| РАМ треба приказивати синкрони Аныуаы. Ако је постављен на 1066 (533), тада би се једноставно покренете 333мхз ФСБ са 533мхз РАМ подешавања, али то је врста глупи јер то не даје вам добитке. Ви желите да урадите РАМ 333мхз (кс2 = 666мхз), те заједно са ЦПУ. Тада можете притегнути на време мало као што неће бити бриге о згодан велик део бескористан меморијска пропусност и стога могу добити стабилности и перформанси мало погурати у једну иде:)
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Ок, онда ће то учинити. Хоће ли време ако је њен пад аутоматски спушта до 333? И ја би требао повецати напон за било који од њих? Такође, то је сигурно скок на 333 у једном ићи? Или бих требао омалити кораке провере га покреће имбетуеен ок?
|
| |||
| |||
| Време мораћете ће се мењати и ручно. 10-15мхз по цхецк фор Уиндоус боот је обично агресивна, немој га у једном покрету. Само ако се повећа напон меморије жели да напон Аныуаы.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Ок, па је време су 5-5-5-15 Шта бих требао да их ниже? И ја сам то након ОЦинг ЦПУ и РАМ УЦ'инг? А могу ли ја то све ниже у једном ићи? И ЈА ударити са напоном ћу поставити га на оно што пише на пакету. Хвала за сву помоћ, вероватно ћу то учинити сутра ујутро
|
| |||
| |||
| Да ли редовне оверцлоцк, да ли ваш нормалан тестирање ствари, онда можете видети ако је стезати попут 4-4-4-12 на време. Ако није, то је цоол, али то важи један метак.
|
| |||
| |||
| Ок, ја сам у искушењу да урадите то сада заправо вечерас ![]() Који програм је најбољи за тестин га са ИЫО?
|
| |||
| |||
| Чек ако Уиндоус чизме, онда оно што бих нормално да раде (игре или било шта). Ако је стабилан у тим околностима онда у реду.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ацер стремити М1100 - Творница Ресторе | ксларгеее | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 14 аугуст 2009 20:27 |
| Враћањем на фабричке поставке, Пресарио Ф500 | Деано137 | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 29 аугуст 2008 06:56 |
| Фацторы ресет - видик | јацк100 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 15 фебруар 2008 16:25 |
| Како да поново отпремите фабричке поставке? | алистеуарт | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 3 јануар 2008 12:46 |
| Враћањем у Творници Имаге | Омега90210 | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 22 новембар 2007 12:21 |
| Тхреад Тоолс | |
| |