![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, хлопці, Я зацікавлений в OC'ing мій Q6600, я чув деякі люди отримують 3.6GHz на повітрі ![]() Я б не так вже амбітною, але 3,0 було б здорово. (2.4 Standard) Я читав зовсім небагато з розгону, і я вважаю, множник буде заблоковано? Тому мені доведеться OC його через ФСБ, проте моєю головною турботою є те, що моєю оперативної пам'яті PNY XLR8, їхньому заводі OC'd діапазоні. Так що вже до від 800 до 1066, буде збільшення швидкості ФСБ створює жодних проблем для RAM? Я просто взагалі люблю деякі рекомендації щодо її дійсності, я ніколи не OC'd раніше, так що я не знаю, що буде безпечно кроки піти в, коли потрібно зупинитися, чи варто це робити в BIOS або вікон і т.д. . Крім того, я б необхідність підвищення напруги живлення? ФСБ 1066 Годинник на 2,4 VCore є 1.35v Так не буде, що робити multipler якось ніяково 2. що-небудь? Спасибі за допомогу, Оллі. Зміна: Просто знайти щось заявив, що стикатися з 400MHz FSB зросте до 3,6 години Так що тепер я дуже гірко, тому що поле чітко говорить, FSB - 1066
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Multi умовчанням є X9, 3.6GHz є Макс без OCing RAM (400MHz х 9), найбільш ОЗУ отримаєте до 900MHz або це без ослабленням таймінгів, ви повинні бути штраф у будь-якому разі E: повністю ігнорувати все ваша материнська плата або процесор "ФСБ", говорить
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Так скажіть, заради аргументації, я можу змінити налаштування в BIOS для процесора 333MHz (якомога ближче до 3,0 наскільки це можливо без періодична десятковий дріб) Чи буде це проблемою для RAM? , Яка вже працює більше, ніж стандарт?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ОЗП повинен бути запущений синхронні в будь-якому випадку. Якщо він встановлений в +1066 (533), тоді Ви просто бути запущена з 333MHz FSB 533mhz RAM настройку, але цього виду німий, тому що не дає вам прибуток. Ви хочете, щоб оперативної пам'яті 333MHz (x2 = 666MHz), а разом з центральним процесором. Потім можна затягнути таймінги трохи як ви не будете турбуватися про майже марно пропускну здатність пам'яті і, отже, може отримати стабільність і трохи підвищити продуктивність за один раз:)
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Гаразд, зроблю це потім. Чи буде падіння таймінги автоматично, якщо свій знижена до 333? І я повинен збільшити напругу на один з них? Крім того, це безпечно, щоб перейти до 333 за один раз? Або я повинен зробити більш дрібні кроки перевірці він працює ОК imbetween?
|
| |||
| |||
| Таймінги доведеться змінити вручну. 10-15MHz за одну перевірку для завантаження Windows, як правило, агресивний, не робіть цього на за один раз. Тільки збільшити напругу пам'яті, якщо хоче, щоб напруга в будь-якому випадку.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Ок, а є таймінги 5-5-5-15 Що потрібно, щоб знизити їх? І я, що після OCing процесора і оперативної пам'яті UC'ing? І я можу опустити її за один раз? І я думаю, з напругою я встановити його на що він каже на цей пакет. Спасибі за допомогу, я, мабуть, зробити це завтра вранці
|
| |||
| |||
| Здійснювати регулярні розгін, зробити ваш звичайний набір випробувань, то чи можете ви затягніть як таймінги 4-4-4-12. Якщо ні, це круто, але це того варте постріл.
|
| |||
| |||
| Гаразд, я спокуса зробити це сьогодні ввечері в даний час фактично ![]() Яка програма краще для Testin його з МГО?
|
| |||
| |||
| Перевірте, якщо Windows чоботях, а потім робити все, що ви зазвичай робите (ігри тощо). Якщо це стабільний в цих умовах то це чудово.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Acer Aspire M1100 - Відновлення заводу | xlargeee | Операційні системи Windows | 1 | 14 серпня 2009 20:27 |
| Відновлення заводських настройок, Presario F500 | Deano137 | General Software чат | 1 | 29 серпня 2008 06:56 |
| Заводська настройка - перспектива | jack100 | Операційні системи Windows | 8 | 15 лютого 2008 16:25 |
| Як мені Reload до заводських установок? | alistewart | Операційні системи Windows | 7 | 3 січня 2008 12:46 |
| Поновлення на заводі Image | Omega90210 | General Software чат | 1 | 22 листопада 2007 12:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |