менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

OC'ing Q6600 з заводу OC'd ОЗУ?

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 травня 2009, 15:23
Донор групи

Default OC'ing Q6600 з заводу OC'd ОЗУ?

Гей, хлопці,

Я зацікавлений в OC'ing мій Q6600, я чув деякі люди отримують 3.6GHz на повітрі

Я б не так вже амбітною, але 3,0 було б здорово. (2.4 Standard)

Я читав зовсім небагато з розгону, і я вважаю, множник буде заблоковано?

Тому мені доведеться OC його через ФСБ, проте моєю головною турботою є те, що моєю оперативної пам'яті PNY XLR8, їхньому заводі OC'd діапазоні.

Так що вже до від 800 до 1066, буде збільшення швидкості ФСБ створює жодних проблем для RAM?

Я просто взагалі люблю деякі рекомендації щодо її дійсності, я ніколи не OC'd раніше, так що я не знаю, що буде безпечно кроки піти в, коли потрібно зупинитися, чи варто це робити в BIOS або вікон і т.д. .

Крім того, я б необхідність підвищення напруги живлення?

ФСБ 1066
Годинник на 2,4
VCore є 1.35v
Так не буде, що робити multipler якось ніяково 2. що-небудь?

Спасибі за допомогу, Оллі.

Зміна:
Просто знайти щось заявив, що стикатися з 400MHz FSB зросте до 3,6 години

Так що тепер я дуже гірко, тому що поле чітко говорить, FSB - 1066
Old 28 травня 2009, 19:22
Донор групи

Multi умовчанням є X9, 3.6GHz є Макс без OCing RAM (400MHz х 9), найбільш ОЗУ отримаєте до 900MHz або це без ослабленням таймінгів, ви повинні бути штраф у будь-якому разі

E: повністю ігнорувати все ваша материнська плата або процесор "ФСБ", говорить
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 29 травня 2009, 02:36
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
Multi умовчанням є X9, 3.6GHz є Макс без OCing RAM (400MHz х 9), найбільш ОЗУ отримаєте до 900MHz або це без ослабленням таймінгів, ви повинні бути штраф у будь-якому разі
ОЗУ OC'd вже до 1066 р., за PNY - і, як ви сказали вище, з річчю таймінги, та таймінги вище, чим не OC'd еквіваленті.

Так скажіть, заради аргументації, я можу змінити налаштування в BIOS для процесора 333MHz (якомога ближче до 3,0 наскільки це можливо без періодична десятковий дріб)

Чи буде це проблемою для RAM? , Яка вже працює більше, ніж стандарт?
Old 29 травня 2009, 07:45
Донор групи

ОЗП повинен бути запущений синхронні в будь-якому випадку. Якщо він встановлений в +1066 (533), тоді Ви просто бути запущена з 333MHz FSB 533mhz RAM настройку, але цього виду німий, тому що не дає вам прибуток. Ви хочете, щоб оперативної пам'яті 333MHz (x2 = 666MHz), а разом з центральним процесором. Потім можна затягнути таймінги трохи як ви не будете турбуватися про майже марно пропускну здатність пам'яті і, отже, може отримати стабільність і трохи підвищити продуктивність за один раз:)
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 29 травня 2009, 08:40
Донор групи

Гаразд, зроблю це потім.

Чи буде падіння таймінги автоматично, якщо свій знижена до 333?

І я повинен збільшити напругу на один з них?

Крім того, це безпечно, щоб перейти до 333 за один раз? Або я повинен зробити більш дрібні кроки перевірці він працює ОК imbetween?
Old 29 травня 2009, 10:08
Донор групи

Таймінги доведеться змінити вручну.

10-15MHz за одну перевірку для завантаження Windows, як правило, агресивний, не робіть цього на за один раз.

Тільки збільшити напругу пам'яті, якщо хоче, щоб напруга в будь-якому випадку.
Old 29 травня 2009, 10:48
Донор групи

Ок, а є таймінги 5-5-5-15

Що потрібно, щоб знизити їх? І я, що після OCing процесора і оперативної пам'яті UC'ing?

І я можу опустити її за один раз?

І я думаю, з напругою я встановити його на що він каже на цей пакет.

Спасибі за допомогу, я, мабуть, зробити це завтра вранці
Old 29 травня 2009, 11:29
Донор групи

Здійснювати регулярні розгін, зробити ваш звичайний набір випробувань, то чи можете ви затягніть як таймінги 4-4-4-12. Якщо ні, це круто, але це того варте постріл.
Old 29 травня 2009, 12:23
Донор групи

Гаразд, я спокуса зробити це сьогодні ввечері в даний час фактично

Яка програма краще для Testin його з МГО?
Old 29 травня 2009, 12:32
Донор групи

Перевірте, якщо Windows чоботях, а потім робити все, що ви зазвичай робите (ігри тощо). Якщо це стабільний в цих умовах то це чудово.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Acer Aspire M1100 - Відновлення заводу xlargeee Операційні системи Windows 1 14 серпня 2009 20:27
Відновлення заводських настройок, Presario F500 Deano137 General Software чат 1 29 серпня 2008 06:56
Заводська настройка - перспектива jack100 Операційні системи Windows 8 15 лютого 2008 16:25
Як мені Reload до заводських установок? alistewart Операційні системи Windows 7 3 січня 2008 12:46
Поновлення на заводі Image Omega90210 General Software чат 1 22 листопада 2007 12:21
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.