menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Staré MoBo léta - RAM kompatibilita

Reply

Thread Nástroje
Old 17. června 2008, 08:10
Dárce Skupina

Default Staré MoBo léta - RAM kompatibilita

Dobrý den, můj táta má PC v jeho kanceláři, že nefunguje příliš dobře. Drží mrazu a je obecně v potřebě některých údržbu.

Myslím, že prostě potřebuje více RAM pro rychlost aplikací nahoru. Jeho domovskou postavené PC a MoBo je dost mimo datem. Couldnt najít sériového čísla na palubě jiného než Intel 82371EB PCI Nastavení FW F844YA93 SL 37m.

Může mi někdo poradit jak na to, co tato deska RAM použití. Stojí to za získání dodatečných RAM, nebo mám jen házení dohromady nový systém? Kolik by nový Mobo, CPU a RAM náklady na mě?

Jediná věc, tento stroj potřebuje k tomu, že v úvahu programy a jiné aplikace sady Office proto high-end stroje není zapotřebí - něco levného

Thanks in advance
Old 17. června 2008, 08:29
Dárce Skupina

To bude pravděpodobně mnohem jednodušší a levnější, pravděpodobně v dlouhodobém horizontu, to prostě si na nový systém, a pokud to jen musí jít jednoduché věci lze asi tlučte jedna dohromady méně, že 200 liber

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 17. června 2008, 08:48
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal thingie2 View Post
To bude pravděpodobně mnohem jednodušší a levnější, pravděpodobně v dlouhodobém horizontu, to prostě si na nový systém, a pokud to jen musí jít jednoduché věci lze asi tlučte jedna dohromady méně, že 200 liber
To je pravda.

Nicméně, OP: můžete spustit něco jako Everest nebo CPU-Z, který vám řekne, že aktuální typ a model alespoň RAM, ne-li základní desku? Neexistuje žádný způsob, jak říct, že z popisu.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 17. června 2008, 11:18
Dárce Skupina

Díky hoši. Uvidíme se podívat na ty programy, zítra ráno, když se dostanete do jeho kanceláře a uvidíme aktualizovat vlákno. Díky za odpovědi
Old 19. června 2008, 01:47
Dárce Skupina

V odpovědi na Vaše další otázky, asi 80 liber pro CPU, mobo a RAM

Můj systém: Vlastní zástavba v1.2

Processor (s):
Duální Inter Core E2160@3.02Ghz
Základní deska:
Asus P5PL2-E
Paměť RAM:
2 x 1 GB DDR2 533MHz PC4200
Grafické karty (s):
NVidia GeForce 7600GS 512mb
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Western Digital 160gigabajt Sata HDD
Optická mechanika (s):
LG DVD-ROM LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master Case a Antec PSU
Chlazení:
2x Antec Fans
Síť / Internet:
BT Broadband
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operační systém (y):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 19. června 2008, 03:37
Dárce Skupina

Díky za replys kluci. Promiň, že jsem vás všechny aktualizace didnt včera. Když jsem se dostal do mé kanceláře taťkové včera, monitor bych pracovat na počítači. Nejste si jisti, je-li její chybné GPU, nebo co. Musel se vrátit do mého bytu, aby wasn't schopni pomoci Táta více. On to chtěl zkusit vložit novou kartu sám.

Asi jen budeme muset získat nového systému. Díky za pomoc a poradit!

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Ram kompatibility na mé desce Petre Procesory, základní desky & RAM 2 25. Září 2008 15:23
Kompatibilita fanoušek Obecné Hardware Chat 1 5. ledna 2008 15:16
Potřebujete pomoc s kompatibilitou Thief Obecné Hardware Chat 6 2. listopadu 2007 21:36
Kompatibilita? williamson123456 Procesory, základní desky & RAM 2 17. Září 2007 12:27
Mobo to PCI-E (16x) běží na 8x, kompatibilita a problémy s výkonem? sirantonycartwright Obecné Hardware Chat 9 5. srpna 2007 06:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.