![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, můj táta má PC v jeho kanceláři, že nefunguje příliš dobře. Drží mrazu a je obecně v potřebě některých údržbu. Myslím, že prostě potřebuje více RAM pro rychlost aplikací nahoru. Jeho domovskou postavené PC a MoBo je dost mimo datem. Couldnt najít sériového čísla na palubě jiného než Intel 82371EB PCI Nastavení FW F844YA93 SL 37m. Může mi někdo poradit jak na to, co tato deska RAM použití. Stojí to za získání dodatečných RAM, nebo mám jen házení dohromady nový systém? Kolik by nový Mobo, CPU a RAM náklady na mě? Jediná věc, tento stroj potřebuje k tomu, že v úvahu programy a jiné aplikace sady Office proto high-end stroje není zapotřebí - něco levného ![]() Thanks in advance
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bude pravděpodobně mnohem jednodušší a levnější, pravděpodobně v dlouhodobém horizontu, to prostě si na nový systém, a pokud to jen musí jít jednoduché věci lze asi tlučte jedna dohromady méně, že 200 liber
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Nicméně, OP: můžete spustit něco jako Everest nebo CPU-Z, který vám řekne, že aktuální typ a model alespoň RAM, ne-li základní desku? Neexistuje žádný způsob, jak říct, že z popisu.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Díky hoši. Uvidíme se podívat na ty programy, zítra ráno, když se dostanete do jeho kanceláře a uvidíme aktualizovat vlákno. Díky za odpovědi
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V odpovědi na Vaše další otázky, asi 80 liber pro CPU, mobo a RAM
| |||
| |||
| Díky za replys kluci. Promiň, že jsem vás všechny aktualizace didnt včera. Když jsem se dostal do mé kanceláře taťkové včera, monitor bych pracovat na počítači. Nejste si jisti, je-li její chybné GPU, nebo co. Musel se vrátit do mého bytu, aby wasn't schopni pomoci Táta více. On to chtěl zkusit vložit novou kartu sám. Asi jen budeme muset získat nového systému. Díky za pomoc a poradit!
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ram kompatibility na mé desce | Petre | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 25. Září 2008 15:23 |
| Kompatibilita | fanoušek | Obecné Hardware Chat | 1 | 5. ledna 2008 15:16 |
| Potřebujete pomoc s kompatibilitou | Thief | Obecné Hardware Chat | 6 | 2. listopadu 2007 21:36 |
| Kompatibilita? | williamson123456 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 17. Září 2007 12:27 |
| Mobo to PCI-E (16x) běží na 8x, kompatibilita a problémy s výkonem? | sirantonycartwright | Obecné Hardware Chat | 9 | 5. srpna 2007 06:59 |
| Thread Nástroje | |
| |