![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, μπαμπά μου έχει έναν υπολογιστή στο γραφείο του, που δεν λειτουργεί πολύ καλά. Κρατά τη δέσμευση και γενικά στην ανάγκη ορισμένων maintanence. Νομίζω ότι χρειάζεται λίγο περισσότερη μνήμη RAM για να επιταχύνει μέχρι εφαρμογές. Είναι ένα σπίτι χτισμένο το PC και το MoBo είναι αρκετά καθορίζονται της. Couldnt βρείτε κάθε αύξοντα αριθμό της στο συμβούλιο, εκτός από την Intel PCI Ορισμός FW 82371EB F844YA93 SL 37M. Μπορεί κανείς με ενημερώσετε για το τι RAM αυτό σκάφους χρήσεις. Αξίζει να τα επιπλέον μνήμη RAM ή θα πρέπει να ρίξει λίγο μαζί ένα νέο σύστημα; Πόσο θα ήταν ένα νέο Mobo, CPU και RAM κόστος μου; Το μόνο που αυτό το μηχάνημα πρέπει να το κάνουμε με τα προγράμματα και άλλες εφαρμογές του Office, συνεπώς, ένα υψηλό τέλος μηχανή, δεν είναι απαραίτητη - κάτι φθηνό ![]() Ευχαριστώ εκ των προτέρων
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι πιθανόν να είναι πολύ πιο εύκολο, και πιθανόν φθηνότερες, μακροπρόθεσμα, να πάρετε μόνο ένα νέο σύστημα, και μόνο αν πρέπει να προχωρήσει απλά πράγματα που θα μπορούσαν πιθανώς αλυσιδωτές μαζί για μία λιγότερο ότι £ 200
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Ωστόσο, το ΕΠ: μπορείτε να εκτελέσετε κάτι σαν το Everest ή CPU-Z, που θα σας πω το σημερινό τύπο και το μοντέλο της, τουλάχιστον την μνήμη RAM και αν δεν τη μητρική πλακέτα; Δεν υπάρχει τρόπος να πω ότι από την περιγραφή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ παιδιά. Θα ρίξω μια ματιά σε αυτά τα προγράμματα, όταν αύριο το πρωί να πάω στο γραφείο του και θα ενημερώνει το νήμα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σε απάντηση προς την άλλη σας ερώτηση, περίπου £ 80 για τη CPU, mobo και RAM
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τα replys παιδιά. Sorry I didn't ενημέρωση όλων σας χθες. Όταν άρχισε να μου μπαμπάδες γραφείο χθες, η wouldnt παρακολουθεί τις εργασίες για το μηχάνημα. Δεν είστε σίγουροι για το εάν μια ελαττωματική GPU ή τι. Αν για να επιστρέψετε στο διαμέρισμά μου wasn't ναι σε θέση να βοηθήσει τον πατέρα μου πλέον. Είναι παράλληλα θα προσπαθήσει να εισάγετε μια νέα κάρτα ο ίδιος. Ίσως θα πρέπει να έχετε ένα νέο σύστημα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια και τις συμβουλές!