manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Stare MoBo's - RAM kompatibilnosti

Reply

Thread Tools
Old 17. lipnja 2008, 08:10
Donatorska Grupa

Hi, moj tata ima računalo u njegovu uredu da se ne radi vrlo dobro. U njoj se čuva zamrzavanje i općenito trebaju neke maintanence.

Mislim da je on pravedan potreba neki više RAM-a na brzinu aplikacija gore. Njegov dom izgrađen PC i MoBo je ljepušan out datirana. Couldnt serijske brojeve naći na tabli drugačije od Intel PCI Postavi FW 82371EB F844YA93 SL 37m.

Može li me itko savjetovati kakve koristi RAM ovog odbora. Je li vrijedno dobije dodatni RAM ili bi trebao JA pravedan baciti zajedno novi sustav? Koliko će novi Mobo, CPU i RAM-cost me?

Jedino što ovaj stroj treba da urade račun programa Office i druge programe, dakle visoke kraju stroj nije potreban - nešto jeftino

Hvala unaprijed
Old 17. lipnja 2008, 08:29
Donatorska Grupa

To će vjerojatno biti mnogo lakše, jeftinije i vjerojatno na duže staze, kako bi samo dobili novi sustav, a ako ga samo treba ići jednostavne stvari koje bi mogle vjerojatno kucam jednom zajedno da manje £ 200

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 17. lipnja 2008, 08:48
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by thingie2 View Post
To će vjerojatno biti mnogo lakše, jeftinije i vjerojatno na duže staze, kako bi samo dobili novi sustav, a ako ga samo treba ići jednostavne stvari koje bi mogle vjerojatno kucam jednom zajedno da manje £ 200
To je istina.

Međutim, OP: možete pokretati ili nešto slično Everest CPU-Z, koji će vam reći trenutni tip i model od najmanje RAM ako ne i matične ploče? Ne postoji način da se reći da je iz opisa.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 17. lipnja 2008, 11:18
Donatorska Grupa

Hvala momci. Uzet ću pogledati te programe sutra ujutro kad sam se u svoj ured, a ja ću ažurirati nit. Hvala za odgovore
Old 19. lipnja 2008, 01:47
Donatorska Grupa

U odgovor na svoje pitanje druge, oko £ 80 za CPU, RAM i mobo

My System: Custom Built v1.2

Procesor (i):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Matične ploče:
Asus P5PL2-E
RAM memorija:
2 x 1GB DDR2 533Mhz PC4200
Grafička kartica (e):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Western Digital 160GB HDD Sata
Optički pogon (e):
LG DVD-ROM i LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Master i hladnjaci Case Antec PSU
Hlađenje:
2x Antec Obožavatelji
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (e):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operacijski sustav (e):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 19. lipnja 2008, 03:37
Donatorska Grupa

Hvala za jedan dan replys momci. Nažalost JA nije ažurirati sve vas jučer. Kad sam je dobio u moj ured Dads jučer, monitor wouldnt rada na računalu. Niste sigurni, ako njegova neispravan ili GPU što. Je da se vrate u moj stan tako da nije u mogućnosti da pomogne moj tata više. On će pokušati umetnuti novu karticu sebe.

Vjerojatno će imati samo da bi dobili novi sustav. Hvala za pomoc i savjete!

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.