![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, moj tata ima računalo u njegovu uredu da se ne radi vrlo dobro. U njoj se čuva zamrzavanje i općenito trebaju neke maintanence. Mislim da je on pravedan potreba neki više RAM-a na brzinu aplikacija gore. Njegov dom izgrađen PC i MoBo je ljepušan out datirana. Couldnt serijske brojeve naći na tabli drugačije od Intel PCI Postavi FW 82371EB F844YA93 SL 37m. Može li me itko savjetovati kakve koristi RAM ovog odbora. Je li vrijedno dobije dodatni RAM ili bi trebao JA pravedan baciti zajedno novi sustav? Koliko će novi Mobo, CPU i RAM-cost me? Jedino što ovaj stroj treba da urade račun programa Office i druge programe, dakle visoke kraju stroj nije potreban - nešto jeftino ![]() Hvala unaprijed
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To će vjerojatno biti mnogo lakše, jeftinije i vjerojatno na duže staze, kako bi samo dobili novi sustav, a ako ga samo treba ići jednostavne stvari koje bi mogle vjerojatno kucam jednom zajedno da manje £ 200
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Međutim, OP: možete pokretati ili nešto slično Everest CPU-Z, koji će vam reći trenutni tip i model od najmanje RAM ako ne i matične ploče? Ne postoji način da se reći da je iz opisa.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hvala momci. Uzet ću pogledati te programe sutra ujutro kad sam se u svoj ured, a ja ću ažurirati nit. Hvala za odgovore
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U odgovor na svoje pitanje druge, oko £ 80 za CPU, RAM i mobo
| |||
| |||
| Hvala za jedan dan replys momci. Nažalost JA nije ažurirati sve vas jučer. Kad sam je dobio u moj ured Dads jučer, monitor wouldnt rada na računalu. Niste sigurni, ako njegova neispravan ili GPU što. Je da se vrate u moj stan tako da nije u mogućnosti da pomogne moj tata više. On će pokušati umetnuti novu karticu sebe. Vjerojatno će imati samo da bi dobili novi sustav. Hvala za pomoc i savjete!