![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, mano tėvas turi savo biuro kompiuterio, kad neveikia gerai. Jis veda įšaldymas ir paprastai reikia tam maintanence. Manau, jis tiesiog reikia šiek tiek daugiau RAM greitis iki paraiškos. Savo namuose pastatyta PC ir MOBO yra gana atlikti raštu. Couldnt rasti serijos numeriai ant lentos, išskyrus Intel PCI Nustatyti FW 82371EB F844YA93 SL 37m. Ar kas nors patarti man, kokia RAM naudojama ši diskusijų lenta. Ar verta gauti papildomą RAM ar man reikia tiesiog išmesti kartu nauja sistema? Kiek naujų MOBO, CPU ir RAM kainuoja? Vienintelis dalykas, ši mašina turi daryti į programų ir kitų Office programų, todėl aukščiausios klasės aparatas yra nereikalinga - kažkas pigaus ![]() Thanks in advance
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai tikriausiai bus daug lengviau ir galbūt pigiau ilgainiui tiesiog gauti naują sistemą, ir jeigu ji tik turi eiti paprastų dalykų, jūs turbūt galėtų trankyti viena kartu mažesnis nei £ 200
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Tačiau, OP: ar galima paleisti kažką panašaus arba Everest CPU-Z, kad jums pasakys dabartinis tipo ir modelio bent RAM jei ne pagrindinę plokštę? Nėra jokios pasakyti iš to aprašymo.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thanks guys. Imsiu į šias programas rytoj ryte atrodo kai aš į jo kabinetą ir aš atnaujinti temoje. Ačiū už atsakymus
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsakant į kitą jūsų klausimą, apie £ 80 už CPU, MOBO ir RAM
| |||
| |||
| Ačiū už Replys vaikinai. Sorry I didnt atnaujinti jūs visi vakar. Kai aš į mano tėtis Office vakar stebėti wouldnt darbo mašina. Nežinote, jei jos netinkamo GPU, ar ką. Turėjo grįžti į Mano butas tiek wasnt galėtų padėti mano tėtis daugiau. He's gonna bandyti įterpti naują kortelę pats. Turbūt tik gonna turi gauti naują sistemą. Ačiū už pagalbą ir patarimus!
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ram suderinamumas mano plokštės | Petre | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 25 rugsėjis 2008 15:23 |
| Suderinamumas | narkomanas | General Hardware Chat | 1 | 5 sausis 2008 15:16 |
| Reikia pagalbos suderinamumo su | Vagis | General Hardware Chat | 6 | 2 lapkritis 2007 21:36 |
| Suderinamumas? | williamson123456 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 17 rugsėjis 2007 12:27 |
| MOBO's PCI-E (16x) važiuojant 8x, našumą ir suderinamumą su klausimus? | sirantonycartwright | General Hardware Chat | 9 | 5 rugpjūtis 2007 06:59 |
| Temos įrankiai | |
| |