mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Old MOBO's - RAM saderība

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 17, 2008, 08:10
Donors Group

Hi, my Dad ir dators viņa birojā, kas nedarbojas ļoti labi. Tā uztur sala un parasti ir nepieciešamība pēc maintanence.

Es domāju, ka viņš vienkārši ir vajadzīgs kāds vēl RAM, lai paātrinātu pieteikumu uz augšu. Tās mājas būvētas datoru un MOBO ir diezgan out datē. Couldnt atrast nevienu sērijas numurus, uz kuģa, izņemot Intel PCI Set FW 82371EB F844YA93 SL 37m.

Vai kāds varētu man ieteikt, kādi RAM šā kuģa vajadzībām. Vai ir vērts saņemt papildu RAM vai man vienkārši izmest kopā jaunu sistēmu? Cik daudz jaunu MOBO, CPU un RAM izmaksas mani?

Vienīgais šīs iekārtas ir jādara ņemta vērā to programmu un citu Office lietojumprogrammu Tādēļ augstākās klases mašīna nav vajadzīgs - kaut kas lēts

Thanks in advance
Old Jūnijs 17, 2008, 08:29
Donors Group

Tas, iespējams, būs daudz vieglāk, un, iespējams, lētāks ilgtermiņā tikai iegūt jaunu sistēmu, un ja tā tikai ir jāiet vienkāršas lietas, ko tu droši vien klauvēt viens kopā mazāk nekā £ 200

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Jūnijs 17, 2008, 08:48
Donors Group

Quote:
Originally Posted by thingie2 View Post
Tas, iespējams, būs daudz vieglāk, un, iespējams, lētāks ilgtermiņā tikai iegūt jaunu sistēmu, un ja tā tikai ir jāiet vienkāršas lietas, ko tu droši vien klauvēt viens kopā mazāk nekā £ 200
Tas ir taisnība.

Tomēr, OP: jūs varat palaist kaut ko, piemēram, Everest vai CPU-Z, kas jums pateiks, pašreizējā veida un modeļa vismaz RAM, ja ne mātesplatē? Te nekādi pateikt no šī apraksta.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Jūnijs 17, 2008, 11:18
Donors Group

Thanks guys. Es ņemšu apskatīt šo programmu rīt no rīta, kad man uz viņa biroju, un es ņemšu atjaunināt pavedienu. Paldies par atbildēm
Old Jūnijs 19, 2008, 01:47
Donors Group

Atbildot uz jūsu otru jautājumu, par £ 80 par CPU, MOBO un RAM

Mana sistēma: Custom Built v1.2

Processor (s):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Motherboard:
Asus P5PL2-E
RAM Operatīvā atmiņa:
2 x 1GB DDR2 533MHZ PC4200
Graphics Card (s):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Western Digital 160GB Sata HDD
Optical Drive (s):
LG DVD-Rom un LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master Case un Antec PSU
Dzesēšana:
2x Antec Fans
Tīkla / Internets:
BT Broadband
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operating System (s):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old Jūnijs 19, 2008, 03:37
Donors Group

Paldies par replys puiši. Sorry, I didn't update jums visiem vakar. When I got into my Dads birojs vakar, kontrolēt wouldnt darbu mašīnas. Nav pārliecināts, vai tā bojātu GPU vai ko. Nācās atgriezties uz manu plakano tik wasn't var palīdzēt Mans tētis vairāk. Viņš gonna izmēģināt, lai ievietotu jaunu karti pats.

Droši vien tikai gonna ir, lai saņemtu jaunu sistēmu. Paldies par palīdzību un padomus!

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.