![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, my Dad ir dators viņa birojā, kas nedarbojas ļoti labi. Tā uztur sala un parasti ir nepieciešamība pēc maintanence. Es domāju, ka viņš vienkārši ir vajadzīgs kāds vēl RAM, lai paātrinātu pieteikumu uz augšu. Tās mājas būvētas datoru un MOBO ir diezgan out datē. Couldnt atrast nevienu sērijas numurus, uz kuģa, izņemot Intel PCI Set FW 82371EB F844YA93 SL 37m. Vai kāds varētu man ieteikt, kādi RAM šā kuģa vajadzībām. Vai ir vērts saņemt papildu RAM vai man vienkārši izmest kopā jaunu sistēmu? Cik daudz jaunu MOBO, CPU un RAM izmaksas mani? Vienīgais šīs iekārtas ir jādara ņemta vērā to programmu un citu Office lietojumprogrammu Tādēļ augstākās klases mašīna nav vajadzīgs - kaut kas lēts ![]() Thanks in advance
__________________ Vakar vakarā es gulēja gultā meklē augšā debesīs zvaigznes un es nodomāju, kur heck ir griesti. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas, iespējams, būs daudz vieglāk, un, iespējams, lētāks ilgtermiņā tikai iegūt jaunu sistēmu, un ja tā tikai ir jāiet vienkāršas lietas, ko tu droši vien klauvēt viens kopā mazāk nekā £ 200
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Tomēr, OP: jūs varat palaist kaut ko, piemēram, Everest vai CPU-Z, kas jums pateiks, pašreizējā veida un modeļa vismaz RAM, ja ne mātesplatē? Te nekādi pateikt no šī apraksta.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thanks guys. Es ņemšu apskatīt šo programmu rīt no rīta, kad man uz viņa biroju, un es ņemšu atjaunināt pavedienu. Paldies par atbildēm
__________________ Vakar vakarā es gulēja gultā meklē augšā debesīs zvaigznes un es nodomāju, kur heck ir griesti. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atbildot uz jūsu otru jautājumu, par £ 80 par CPU, MOBO un RAM
| |||
| |||
| Paldies par replys puiši. Sorry, I didn't update jums visiem vakar. When I got into my Dads birojs vakar, kontrolēt wouldnt darbu mašīnas. Nav pārliecināts, vai tā bojātu GPU vai ko. Nācās atgriezties uz manu plakano tik wasn't var palīdzēt Mans tētis vairāk. Viņš gonna izmēģināt, lai ievietotu jaunu karti pats. Droši vien tikai gonna ir, lai saņemtu jaunu sistēmu. Paldies par palīdzību un padomus!