![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, mój tata ma komputera w jego biurze, że nie działa bardzo dobrze. Zachowuje zamrażanie i jest na ogół w potrzebie niektórych maintanence. Myślę, że potrzebuje tylko trochę więcej pamięci RAM, aż do prędkości. Jej budowy domu komputera i Mobo jest obecnie całkiem dnia. Couldnt znaleźć żadnych numerów seryjnych na pokładzie innym niż Intel 82371EB PCI Ustaw FW F844YA93 SL 37M. Czy ktoś może mi doradzić co do tego forum korzysta z pamięci RAM. Czy warto uzyskania dodatkowej pamięci RAM czy też po prostu wyrzucić wraz nowego systemu? Ile będzie nowych Mobo, CPU i pamięci RAM koszt mnie? Jedyną rzeczą tej maszyny musi zrobić rachunek programy i inne aplikacje pakietu Office zatem wysokiej klasy maszyna nie jest potrzebna - coś taniej ![]() Thanks in advance
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To będzie prawdopodobnie o wiele łatwiejsze i prawdopodobnie tańszy w długim okresie, po prostu się nowy system, a jeśli to tylko musi przejść prostych rzeczy, które mogłyby prawdopodobnie jeden domina razem mniej niż £ 200
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Jednak OP: można uruchomić coś takiego jak Everest lub CPU-Z, że poinformuje nas, obecnych typ i model przynajmniej jeśli nie RAM płyty głównej? Nie ma sposobu, aby powiedzieć, że z opisu.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dzięki chłopaki. I'll spojrzeć na te programy jutro rano, kiedy się do swojego biura i I'll aktualizacji wątku. Dzięki za odpowiedzi
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W odpowiedzi na inne pytanie, o £ 80 dla procesora, pamięci RAM i Mobo
| |||
| |||
| Thanks for the guys replys. Sorry I didnt aktualizacji wszystkich wczoraj. Gdy mam do mojego biura Dads wczoraj, monitor wouldnt pracy na komputerze. Nie masz pewności, jeśli jego wadliwego GPU lub co. Gdyby powrócić do mojej płaskie tak wasnt stanie pomóc mojemu tacie więcej. He's gonna próbować włożyć nową kartę siebie. Prawdopodobnie będzie musiał uzyskać nowy system. Dziękujemy za pomoc i doradzać!
![]() |
|
| Zakładki |