mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Veche MoBo's - RAM compatibilitate

Reply

Thread Tools
Old 17 iunie 2008, 08:10
Grupul de donator

Default Veche MoBo's - RAM compatibilitate

Salut, tata are un PC în biroul său de lucru, care nu este foarte bine. Se păstrează congelare şi este, în general, au nevoie de unele maintanence.

Cred că doar el are nevoie de ceva mai mult RAM pentru a accelera aplicaţii în sus. Sa construit o casă şi PC-ul este destul de MoBo afară datat. Couldnt găsi numerele de serie de pe bord, altele decât Intel PCI Setare FW 82371EB F844YA93 SL 37M.

Poate cineva sa-mi recomanda ca la ceea ce RAM acest bord foloseşte. Merită obtinerea suplimentare RAM sau ar trebui să-mi arunce doar împreună un nou sistem? Cât de mult ar fi un nou Mobo, CPU şi memoria RAM de cost-mă?

Singurul lucru pe această maşină trebuie să o faci cont de programe şi a altor aplicaţii Office, prin urmare, un înalt sfârşitul maşină, nu este necesar - ceva ieftin

Mulţumesc în avans
Old 17 iunie 2008, 08:29
Grupul de donator

Acesta va fi probabil mult mai uşor, şi, probabil, mai ieftine, pe termen lung, doar pentru a obţine un nou sistem, şi numai în cazul în care acesta are nevoie pentru a merge simplu lucruri pe care ar putea, probabil, cioc o împreună pentru că mai puţin de £ 200

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 17 iunie 2008, 08:48
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de thingie2 View Post
Acesta va fi probabil mult mai uşor, şi, probabil, mai ieftine, pe termen lung, doar pentru a obţine un nou sistem, şi numai în cazul în care acesta are nevoie pentru a merge simplu lucruri pe care ar putea, probabil, cioc o împreună pentru că mai puţin de £ 200
Acest lucru este adevărat.

Cu toate acestea, OP: poţi rula ceva de genul Everest sau CPU-Z care vă va spune curent tipul şi modelul de cel puţin RAM dacă nu placa de bază? Nu există o modalitate de a spune că de la descriere.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 17 iunie 2008, 11:18
Grupul de donator

Mulţumesc băieţi. Voi lua o privire la aceste programe de mâine dimineaţă când am ajuns la biroul lui şi voi actualizare firul. Vă mulţumim pentru răspunsurile
Old 19 iunie 2008, 01:47
Grupul de donator

Ca răspuns la întrebarea dvs. celelalte, în jur de £ 80 pentru CPU, mobo si RAM

Sistemul meu: Custom Construit v1.2

Procesor (e):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Plăci de bază:
Asus P5PL2-E
Memorie RAM:
2 x 1GB DDR2 533Mhz PC4200
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7600GS 512MB
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Western Digital HDD 160GB sata
Optical Drive (e):
LG DVD-ROM 20x şi LiteOn DVD-RW
Cauza / PSU:
Cooler Master Cauza şi Antec PSU
Răcire:
2x Antec Ventilatoare
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (e):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Sistem de operare (e):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 19 iunie 2008, 03:37
Grupul de donator

Multumesc pentru replys baieti. Îmi pare rău că am didnt actualizare vă toate ieri. Când am ajuns la mine în birou Dads ieri, monitorul wouldnt munca pe maşină. Nu este sigur că în cazul în care un defect sau ce GPU. A trebuit să se întoarcă în apartamentul meu wasn't astfel posibilitatea de a ajuta mai mult pe tata. El va încerca să introducă o nouă carte de el însuşi.

Probabil o să mai avem doar pentru a obţine un nou sistem. Multumesc pentru ajutor si consiliere!

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.