![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, tata are un PC în biroul său de lucru, care nu este foarte bine. Se păstrează congelare şi este, în general, au nevoie de unele maintanence. Cred că doar el are nevoie de ceva mai mult RAM pentru a accelera aplicaţii în sus. Sa construit o casă şi PC-ul este destul de MoBo afară datat. Couldnt găsi numerele de serie de pe bord, altele decât Intel PCI Setare FW 82371EB F844YA93 SL 37M. Poate cineva sa-mi recomanda ca la ceea ce RAM acest bord foloseşte. Merită obtinerea suplimentare RAM sau ar trebui să-mi arunce doar împreună un nou sistem? Cât de mult ar fi un nou Mobo, CPU şi memoria RAM de cost-mă? Singurul lucru pe această maşină trebuie să o faci cont de programe şi a altor aplicaţii Office, prin urmare, un înalt sfârşitul maşină, nu este necesar - ceva ieftin ![]() Mulţumesc în avans
__________________ Ultima noapte o să căutaţi în pat până la stele de pe cer şi m-am gândit la mine, unde naiba este plafonul. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acesta va fi probabil mult mai uşor, şi, probabil, mai ieftine, pe termen lung, doar pentru a obţine un nou sistem, şi numai în cazul în care acesta are nevoie pentru a merge simplu lucruri pe care ar putea, probabil, cioc o împreună pentru că mai puţin de £ 200
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Cu toate acestea, OP: poţi rula ceva de genul Everest sau CPU-Z care vă va spune curent tipul şi modelul de cel puţin RAM dacă nu placa de bază? Nu există o modalitate de a spune că de la descriere.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mulţumesc băieţi. Voi lua o privire la aceste programe de mâine dimineaţă când am ajuns la biroul lui şi voi actualizare firul. Vă mulţumim pentru răspunsurile
__________________ Ultima noapte o să căutaţi în pat până la stele de pe cer şi m-am gândit la mine, unde naiba este plafonul. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ca răspuns la întrebarea dvs. celelalte, în jur de £ 80 pentru CPU, mobo si RAM
| |||
| |||
| Multumesc pentru replys baieti. Îmi pare rău că am didnt actualizare vă toate ieri. Când am ajuns la mine în birou Dads ieri, monitorul wouldnt munca pe maşină. Nu este sigur că în cazul în care un defect sau ce GPU. A trebuit să se întoarcă în apartamentul meu wasn't astfel posibilitatea de a ajuta mai mult pe tata. El va încerca să introducă o nouă carte de el însuşi. Probabil o să mai avem doar pentru a obţine un nou sistem. Multumesc pentru ajutor si consiliere!