menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Staré MOBO roky - RAM kompatibilita

Reply

Thread Tools
Old 17. júna 2008, 08:10
Darcu Skupina

Default Staré MOBO roky - RAM kompatibilita

Dobrý deň, môj otec má PC v jeho kancelárii, že nefunguje príliš dobre. Drží mrazu a je vo všeobecnosti v potrebe niektorých údržbu.

Myslím, že jednoducho potrebuje viac RAM pre rýchlosť aplikácií hore. Jeho domovskú postavené PC a Mobo je dost mimo dátumom. Couldnt nájsť sériového čísla na palube iného ako Intel 82371EB PCI Nastavenia FW F844YA93 SL 37m.

Môže mi niekto poradit ako na to, čo táto doska RAM použitie. Stojí to za získanie dodatočných RAM, alebo mám len házení dohromady nový systém? Koľko by nový Mobo, CPU a RAM náklady na mňa?

Jediná vec, tento stroj potrebuje k tomu, že do úvahy programy a iné aplikácie balíka Office preto high-end stroje nie je potrebné - niečo levného

Thanks in advance
Old 17. júna 2008, 08:29
Darcu Skupina

To bude pravdepodobne oveľa jednoduchšie a lacnejšie, pravdepodobne v dlhodobom horizonte, to prostě si na nový systém, a ak to len musí ísť jednoduché veci možno asi tlčie jedna dohromady menej, že 200 libier

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 17. júna 2008, 08:48
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal thingie2 View Post
To bude pravdepodobne oveľa jednoduchšie a lacnejšie, pravdepodobne v dlhodobom horizonte, to prostě si na nový systém, a ak to len musí ísť jednoduché veci možno asi tlčie jedna dohromady menej, že 200 libier
To je pravda.

Avšak, OP: môžete spustiť niečo ako Everest alebo CPU-Z, ktorý vám povie, že aktuálny typ a model aspoň RAM, ak nie základnú dosku? Neexistuje žiadny spôsob, ako povedať, že z opisu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 17. júna 2008, 11:18
Darcu Skupina

Vďaka hoši. Uvidíme sa pozrieť na tie programy, zajtra ráno, keď sa dostanete do jeho kancelárie a uvidíme aktualizovať vlákno. Vďaka za odpovede
Old 19. júna 2008, 01:47
Darcu Skupina

V odpovedi na Vaše ďalšie otázky, asi 80 libier pre CPU, Mobo a RAM

Môj systém: Vlastné zástavba v1.2

Processor (s):
Duálny Inter Core E2160@3.02Ghz
Základná doska:
Asus P5PL2-E
Pamäť RAM:
2 x 1 GB DDR2 533MHz PC4200
Grafické karty (s):
NVidia GeForce 7600GS 512mb
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Western Digital 160gigabajt Sata HDD
Optická mechanika (s):
LG DVD-ROM LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master Case a Antec PSU
Chladenie:
2x Antec Fans
Sieť / Internet:
BT Broadband
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operačný systém (y):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 19. júna 2008, 03:37
Darcu Skupina

Vďaka za replys kluci. Prepáč, že som vás všetky aktualizácie didnt včera. Keď som sa dostal do mojej kancelárie taťkové včera, monitor by som pracovať na počítači. Nie ste si istí, ak je jej chybné GPU, alebo co. Musel sa vrátiť do môjho bytu, aby wasn'ta schopní pomôcť Táta viac. On to chcel skúsiť vložiť novú kartu sám.

Asi len budeme musieť získať nového systému. Vďaka za pomoc a poradiť!

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.