![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, môj otec má PC v jeho kancelárii, že nefunguje príliš dobre. Drží mrazu a je vo všeobecnosti v potrebe niektorých údržbu. Myslím, že jednoducho potrebuje viac RAM pre rýchlosť aplikácií hore. Jeho domovskú postavené PC a Mobo je dost mimo dátumom. Couldnt nájsť sériového čísla na palube iného ako Intel 82371EB PCI Nastavenia FW F844YA93 SL 37m. Môže mi niekto poradit ako na to, čo táto doska RAM použitie. Stojí to za získanie dodatočných RAM, alebo mám len házení dohromady nový systém? Koľko by nový Mobo, CPU a RAM náklady na mňa? Jediná vec, tento stroj potrebuje k tomu, že do úvahy programy a iné aplikácie balíka Office preto high-end stroje nie je potrebné - niečo levného ![]() Thanks in advance
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bude pravdepodobne oveľa jednoduchšie a lacnejšie, pravdepodobne v dlhodobom horizonte, to prostě si na nový systém, a ak to len musí ísť jednoduché veci možno asi tlčie jedna dohromady menej, že 200 libier
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Avšak, OP: môžete spustiť niečo ako Everest alebo CPU-Z, ktorý vám povie, že aktuálny typ a model aspoň RAM, ak nie základnú dosku? Neexistuje žiadny spôsob, ako povedať, že z opisu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vďaka hoši. Uvidíme sa pozrieť na tie programy, zajtra ráno, keď sa dostanete do jeho kancelárie a uvidíme aktualizovať vlákno. Vďaka za odpovede
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V odpovedi na Vaše ďalšie otázky, asi 80 libier pre CPU, Mobo a RAM
| |||
| |||
| Vďaka za replys kluci. Prepáč, že som vás všetky aktualizácie didnt včera. Keď som sa dostal do mojej kancelárie taťkové včera, monitor by som pracovať na počítači. Nie ste si istí, ak je jej chybné GPU, alebo co. Musel sa vrátiť do môjho bytu, aby wasn'ta schopní pomôcť Táta viac. On to chcel skúsiť vložiť novú kartu sám. Asi len budeme musieť získať nového systému. Vďaka za pomoc a poradiť!