![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, мој тата има рачунар у његову уреду да се не ради врло добро. У њој се чува замрзавање и уопштено требају неке маинтаненце. Мислим да је он праведан потреба неки више РАМ-а на брзину апликација горе. Његов дом изграђен ПЦ и МоБо је згодан оут датирана. Цоулднт серијске бројеве наћи на табли другачије од Интел ПЦИ Постави ФУ 82371ЕБ Ф844ЫА93 СЛ 37м. Може ли ме ико саветовати какве користи РАМ овог одбора. Је ли вриједно добије додатни РАМ или би требао ЈА праведан роад заједно нови систем? Колико ће нови Мобо, ЦПУ и РАМ-цост ме? Једино што овај машина треба да ураде рачун програма Оффице и друге програме, дакле високе крају машина није потребан - нешто јефтино ![]() Хвала унапред
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То ће вероватно бити много лакше, јефтиније и вероватно на дуже стазе, како би само добили нови систем, а ако га само треба ићи једноставне ствари које би могле вероватно куцам једном заједно да мање £ 200
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Међутим, ОП: можете да покреће или нешто слично Еверест ЦПУ-З, који ће вам рећи тренутни тип и модел од најмање РАМ ако не и матичне плоче? Не постоји начин да се рећи да је из описа.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хвала момци. Узет ћу погледати те програме сутра ујутру кад сам се у своју канцеларију, а ја ћу модернизирати нит. Хвала за одговоре
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У одговор на своје питање друге, око 80 £ за ЦПУ, РАМ и мобо
| |||
| |||
| Хвала за један дан реплыс момци. Нажалост ЈА није модернизирати све вас јучер. Кад сам је добио у мој уред Дадс јучер, монитор уоулднт рада на рачунару. Нисте сигурни, ако његова неисправан или ГПУ што. Је да се врате у мој стан тако да није у могућности да помогне мој тата више. Он ће покушати уметнути нову картицу себе. Вероватно ће имати само да би добили нови систем. Хвала за помоц и савете!
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рам компатибилности на мојој матичној плочи | Петре | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 25. сеп 2008 15:23 |
| Компатибилност | наркоман | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 5 јануар 2008 15:16 |
| Требате ли помоћ са компатибилности | Тхиеф | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 2 новембар 2007 21:36 |
| Компатибилност? | уиллиамсон123456 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 17. сеп 2007 12:27 |
| Мобо'с ПЦИ-Е (16кс) приказују на 8кс, компатибилности и перформансе питања? | сирантоныцартуригхт | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 5 аугуст 2007 06:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |