![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, benim babam onun ofisinde çok iyi çalışmayan bir bilgisayar var. Bu donma eder ve genellikle bazı bakım ihtiyacı içinde. Ben sadece uygulamaları hızlandırmak için daha fazla RAM gereksinim duyuyor. Bu bir ev inşa PC ve MoBo oldukça dışarı tarihli. Couldnt pano Intel PCI Set FW 82371EB F844YA93 SL 37m dışında herhangi bir seri numaraları bulunuyor. Herkes için ne bölümü RAM olarak bana tavsiye edebilir misiniz kullanır. Veya daha fazla RAM almak Sadece birlikte yeni bir sisteme atmak gerekir değer mi? Ne kadar yeni bir Mobo, CPU ve RAM bana mal olacaktır? Bu makineye yapması gereken tek şey, bu yüzden üst uç makine gerekli olmayan programları ve diğer Office uygulamaları hesabı - şey ucuz ![]() Thanks in advance
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yalnızca muhtemelen birlikte bir tak olabilir basit şeyler gitmek gerekir Muhtemelen daha kolay ve belki de uzun vadede yeni bir sistem için ucuz olacaktır ve daha az olduğu £ 200
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Ancak, OP: Size Everest veya CPU-Z gibi bir şey bu geçerli türü ve RAM en az değilse anakartın modelini söyler çalıştırabilirim? Bu açıklamasına kimden söylemek mümkün değildir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Teşekkürler çocuklar. Ben onun ofisine almak ve ben iplik güncelleme olacak bu programları yarın sabah bir göz atacağız. Bir yanıt için teşekkürler
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU, mobo ve RAM için diğer soru, yaklaşık 80 £ cevap olarak
| |||
| |||
| Bu replys çocuklar için teşekkür ederiz. Sizi dün güncelleme didnt üzgünüm. Ne zaman dads ofisi olarak dün var, makine üzerindeki monitör wouldnt çalışır. Emin eğer kendi hatalı GPU veya. Benim çok daha fazla benim baba yardım mümkün wasnt düz dönmek gerekiyordu. Kendisine yeni bir kart eklemek için deneyin's gonna. Muhtemelen yeni bir sistem almak zorunda kalacağım. Yardım ve tavsiye için teşekkürler!