![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, мій тато має ПК в свій кабінет, який не дуже добре. Вона зберігає замерзання і, як правило, потребує деяких maintanence. Я думаю, він просто має потребу в деякому більше оперативної пам'яті для прискорення додатків вгору. Її побудував будинок ПК і материнська плата з досить застарілою. Couldnt знайти серійні номери на борту, крім Intel PCI Set FW 82371EB F844YA93 SL 37M. Чи можна повідомити мені, що це ОЗУ плати. Чи варто отримання додаткової оперативної пам'яті або мені варто просто викинути разом новій системі? Скільки б нових Mobo, процесор і оперативна пам'ять мені коштувати? Єдине ця машина повинна це зробити рахунок програм та інших офісних додатків, отже, висока машина кінця не потрібен - щось дешево ![]() Спасибо заранее
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ймовірно, буде набагато простіше, дешевше і, ймовірно, в довгостроковій перспективі, щоб просто отримати нову систему, і якщо це потрібно тільки йти простих речей можна, ймовірно, битися разом менше £ 200
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Разом з тим, О. П.: ви можете запустити щось на зразок Евересту або CPU-Z, яке покаже вам поточний тип і модель по крайней мере, пам'яті, якщо не в материнській платі? Там немає способу дізнатися, від цього опису.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Спасибі, хлопці. Я подивлюся на завтра вранці ці програми, коли я до нього в кабінет, і я оновити нитки. Дякуємо за відповіді
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У відповідь на інше ваше запитання, близько £ 80 для процесорів, плат і оперативної пам'яті
| |||
| |||
| Дякуємо за Replys хлопці. Sorry I Didn't оновлення всіх вас вчора. Коли я прийшов до мого офісу тат вчора, контроль Wouldnt роботу на машині. Чи не впевнений, якщо його несправних GPU або що. Був змушений повернутися в мою квартиру такий Wasn't зможе допомогти мій тато більше. Він's Gonna спробі вставити нову карту сам. Напевно, тільки збираємося мати, щоб отримати нову систему. Спасибі за допомогу та консультувати!
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Рам сумісності на моїй материнській платі | Петре | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 25 вересня 2008 15:23 |
| Працює | наркоман | Генеральний обладнання чат | 1 | 5 січня 2008 15:16 |
| Потрібна допомога з сумісністю | Thief | Генеральний обладнання чат | 6 | 2 листопада 2007 21:36 |
| Працює? | williamson123456 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 17 вересня 2007 12:27 |
| Mobo's PCI-E (16x) працює на 8x, сумісності та продуктивності? | sirantonycartwright | Генеральний обладнання чат | 9 | 5 серпня 2007 06:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |