![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Една нагоре четири часа дънната мейкър ще умре, казва MSI Или Asus, гигабайт, MSI или ECS ще ухапе пръстта, предрича MSI на Хенри Лу Вече виждал Abit излизане на дънната бизнес, както и Foxconn също започна г. за изключване на персонала, но MSI предрича, че там също може да бъде основен произшествие в горната част на дънната платка хранителната верига, в рамките на следващите три години. Ако прогнозата е вярно, то това би могло да означава край на Asus, ECS, MSI или гигабайт. Тайванските технологии сайт DigiTimes съобщава, че MSI вицепрезидент на продуктите, Хенри Лу направи вземания. Според сайта, Лу заяви, че "след три години, един от най-четири лица ще трябва да бъдат отстранени от пазара, за да могат другите три да остане печеливша." През това време, Лу заяви, че "за да могат да видите дънната превозите поддържа ниво или леко спада," в зависимост от сайта. Горната четири часа производители на дънни платки, според DigiTimes, са Asustek Computer, гигабайт технология, Elite група компютърни системи (СЕК) и микро-Star International (MSI). Според сайта, Лу каза, че един от най-добрите четири часа ", ще отпадат от пазара в рамките на следващите няколко години, тъй като ограничава разрастването на пазара няма да бъде в състояние да подкрепи ръста на четирите гиганти повече." Според DigiTimes, Лу също посочи, че лаптопи превози вече превъзхождащ тези на десктоп компютри, което означава, че няма да има допълнително разширяване на работния дънната индустрия. Той е на стойност като отбелязва, че няма кавички в DigiTimes статия, което вероятно означава, че котировките не са директно взети от Лу, но вместо това резюме на това, което той каза. http://www.custompc.co.uk/news/60537...-says-msi.html Тъжно пъти наистина са в миналото, използвани всички m / B manufactorers изброени по-горе Би било тъжно, ако сме загубили свят още един
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| haha му смешно, че те са включени ASUS и гигабайт, най-добрите производители. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Те DONT имате някакви Великобритания подкрепа |
|
| |||
| |||
| но те имат (изключително скъпо) Максимус II и Страйкър II. ASUS съмнение и аз ще отида. те правят добри дънни платки. и те имат множество съвети във всеки ценови диапазон. Гигабайта надяваме приучавам хапят пръстта. I DONT като MSI ... и по 1 компютър сме били през 2 MSI дъски. така те могат да фалират още нещо. на компютъра, на който съм сега има Asus P4B533-E mobo, която е намерила wet на няколко пъти и все още около и труд (донякъде) глоба |
|
| |||
| |||
| Каква подкрепа ти трябва, те предлагат водачите чрез интернет и можете да се върнете всеки продукт, до мястото, където сте купили ако паузи ... |
|
| |||
| |||
| Аз дори никога не сте чували за ECS .. Дали някоя добра? |
|
| |||
| |||
| Не всичко изисква дънната да бъдат изпратени обратно, а не всичко може да бъде определен чрез драйвери. tbh аз арго спомням какво ми проблем е, когато съм имал ASUS дънната платка, но аз помня само е в състояние да се държат на подкрепата за лаптоп дънни платки, който бе ****** е безполезен. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GB и Asus са съревновават помежду си в P45 доста добре. Бих искал да видя някой от тях хапят пръстта.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows DVD Maker и Maker кино ще не работа. | Garigoun | Windows операционни системи | 0 | 9-ти октомври 2009 година 11:26 |
| Acer NTI CD Maker за кинематографично слайдшоу | rafianslove | Мултимедия & Codecs | 0 | 7 юни 2009 14:23 |
| HD4850 - Има ли в Maker материя | katana | Графика на карти & Монитори | 8 | 3 април 2009 18:23 |
| Как да деинсталирам Windows Movie Maker? | Gabes | Мултимедия & Codecs | 3 | 31 Дек 2008 13:42 |
| Windows Movie Maker. | ComputerGuy | Мултимедия & Codecs | 3 | 25 Feb 2008 18:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |