![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jednou nahoře čtyři desky tvůrce zemře, říká MSI Buď Asus, Gigabyte, MSI a ECS se umřít, předpovídá MSI to Henry Lu Jsme již viděli Abit výstupu na desce podnikání a Foxconn se také začalo propouštění zaměstnanců, ale MSI předpovídá, že by mohly být také hlavním nehodě v horní části desky potravinového řetězce během příštích tří let. Pokud je předpověď pravdivá, pak by to mohlo znamenat konec Asus, ECS, MSI a Gigabyte. Tchajwanští tech stránky DigiTimes zprávy o tom, že MSI to Vice President produktů, Henry Lu učinil tvrzení. Podle místa, Lu uvedl, že 'po třech letech, jedním z top-čtyři činitelé budou muset být odstraněna z trhu, aby se v dalších třech zůstat zisková'. Mezitím Lu uvedl, že 'se tvůrci mohou vidět desce zásilek udržet na úrovni, nebo mírně klesat,' v závislosti na lokalitě. První čtyři desky výrobců podle DigiTimes se ASUSTeK Computer, Gigabyte technologií elitní skupinu počítačových systémů (ECS) a Micro-Star International (MSI). Podle místa, Lu uvedl, že jedním z top čtyři 'klesne z trhu v příštích letech, neboť omezené rozšiřování trhu nebudou schopny podporovat růst čtyři obři více'. Podle DigiTimes, Lu také poukázal na to, že notebooky zásilky jsou nyní překonal ty stolních počítačů, což znamená, že nebude docházet k dalšímu rozšiřování ploše desky průmyslu. Je třeba poznamenat, že neexistují žádné uvozovky v DigiTimes článek, který pravděpodobně znamená, že kotace nejsou přímo převzaté z Lu, ale místo toho shrnutí toho, co řekl. http://www.custompc.co.uk/news/60537...-says-msi.html opravdu smutné časy byly v minulosti používány všechny m / b manufactorers z výše uvedených by byl smutný svět, pokud jsme ztratili další
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| haha jeho vtipné, že zahrnuty asus a gigabyte, nejlepší výrobce. |
|
| |||
| |||
| Po přečtení prvního odstavce z všechny z companys jsem doufal, že by bylo asus |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| ale mají (extrémně drahé) Maximus II a stávkující II. a pochybuji, asus půjde. dělají dobré základní desky. a oni mají více desek v každé cenové rozpětí. gigabyte snad zvyklý umřít. i dont rád msi ... a 1 počítač jsme prošli 2 msi desky. takže mohou zkrachovat ještě jedna věc. počítače, který jsem na má nyní Asus P4B533-E mobo, který dostal za mokra několikrát a stále dokola a pracovní (poněkud) pokuty |
|
| |||
| |||
| Co budete potřebovat podporu, které nabízejí řidičům prostřednictvím webových stránek a můžete se vrátit jakýkoli výrobek, kde jste koupili, bude-li mít přestávky ... |
|
| |||
| |||
| Nikdy jsem ještě neslyšel o ECS .. Jsou nějaké dobré? |
|
| |||
| |||
| Ne všechno vyžaduje základní desky, které mají být zaslány zpět, a ne všechno lze vyřešit pomocí ovladače. tbh i cant pamatovat, co můj problém byl, když jsem měl asus desce, ale i si vzpomínám jen budou moci získat podporu pro notebook základní desky, která byla f ****** ničemu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GB a Asus byly soutěžící proti sobě v P45 docela dobře. Já bych nerad vidět jeden z nich umřít.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows DVD Maker a Windows Movie Maker nebude fungovat. | Garigoun | Operační systémy Windows | 0 | 9.října 2009 11:26 |
| Acer PATŘENÍ CD Maker pro Kinematický Slideshow | rafianslove | Multimedia & Kodeky | 0 | 7. června 2009 14:23 |
| HD4850 - Má Maker Látka | Katana | Graphics Cards & Monitory | 8 | 3. duben 2009 18:23 |
| Jak odinstalovat Windows Movie Maker? | Gabes | Multimedia & Kodeky | 3 | 31. prosince 2008 13:42 |
| Windows Movie Maker. | ComputerGuy | Multimedia & Kodeky | 3 | 25. února 2008 18:24 |
| Thread Nástroje | |
| |