![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedan vrh četiri matična ploča izrađivač će umrijeti, kaže MSI Ili Asus, gigabajt, MSI i ECS će zagristi prašinu, predviđa MSI Henry's Lu Smo već vidjeli izlaz Abit matične ploče poslovne i Foxconn je počela polaganjem off osoblje, ali MSI predviđa da bi mogao biti jedan od glavnih poginuli na vrhu matične ploče hranidbeni lanac u sljedeće tri godine. Ukoliko se predviđanja dobivate istina, onda to može značiti kraj Asus, ECS, MSI ili gigabajt. Taiwanese tech site DigiTimes izvješća koja MSI's Vice President proizvoda, Henry Lu napravio potraživanja. Prema mjestu, Lu je rekao da je "nakon tri godine, jedan od prvih i četiri makeri će trebati biti eliminirana s tržišta kako bi ostale tri ostati profitabilna. U međuvremenu, Lu je rekao da se "branse vjerojatno vidjeti matična ploča pošiljke održavati razinu ili odbiti nešto ', prema mjestu. Vrhu četiri proizvođača matične ploče, prema DigiTimes su Asustek Computer, gigabajt tehnologije Elite grupu Computer Systems (ECS) i Micro-Star International (MSI). Prema mjestu, Lu je rekao da je jedan od prvih četiri 'će odustati na tržištu u sljedećih nekoliko godina jer je ograničeno širenje na tržištu neće biti u mogućnosti podržati rast od četiri divovi više ". Prema DigiTimes, Lu je istakao da su sada laptop pošiljke nadmašiv one desktop računala, podrazumijevajući da neće biti daljnje širenje desktop matična ploča industriji. To je napomenuti da ne postoje navodnici u DigiTimes rad, što vjerojatno znači da je citati nisu izravno preuzeta sa Lu, ali su umjesto sažetak onoga što je rekao. http://www.custompc.co.uk/news/60537...-says-msi.html tužno puta zaista su u prošlosti koristili sve m / b manufactorers gore navedene bi bio tužan svijet ako smo izgubljeni neki drugi
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| haha smiješno da su njegove uključene ASUS i gigabajt, najbolji proizvođači. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Oni dont imati bilo koji UK podržavaju |
|
| |||
| |||
| ali oni imaju (jako skupo) Maximus II i njihalo II. i ja sumnjam ASUS će ići. Matične ploče čine dobrim. i oni su u svakom multiple zajednice raspona cijena. gigabajt izgledno navika ujedat prašinu. ja dont poput MSI ... i računala u 1 smo preko 2 msi zajednice. pa mogu bankrotirati još jednu stvar. računalo na koje sam sada ima Asus P4B533-E mobo koji je stečen u nekoliko navrata mokri i njegova još okolo i rade (donekle) u redu |
|
| |||
| |||
| Što trebate podršku, oni nude vozačima putem web-a možete vratiti bilo koji proizvod, gdje ste kupili ako pauze ... |
|
| |||
| |||
| Nikad nisam ni čuo .. ECS Jesu li oni bilo koji dobar? |
|
| |||
| |||
| Nije sve matične ploče zahtijeva da ih šalje nazad, a ne sve što se može putem stalnih vozača. tbh ja licemjerje sjećati se moj problem je što kad sam imao ASUS matične ploče, ali i to samo zapamtite da ste u mogućnosti dobiti potpore za laptop Matične ploče koja je bila f ****** beskoristan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GB i Asus su se natječu jedna protiv druge u P45 prilično dobro. Htio mrzim vidjeti jednog od njih ujedat prašinu.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows DVD Maker i Movie Maker Will not work. | Garigoun | Windows Operating Systems | 0 | 9. listopada 2009 11:26 |
| Acer NTI CD Maker za filmski Slideshow | rafianslove | Multimedija i kodeci | 0 | 7. lipnja 2009 14:23 |
| HD4850 - Da li Maker Matter | Katana | Graphics Cards & Monitors | 8 | 3. travanj 2009 18:23 |
| Kako deinstalirati Windows Movie Maker? | Gabes | Multimedija i kodeci | 3 | 31. prosinac 2008 13:42 |
| Windows Movie Maker. | ComputerGuy | Multimedija i kodeci | 3 | 25. veljača 2008 18:24 |
| Thread Tools | |
| |