![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אחד הדף ארבעה לוח האם Maker ימות, אומר MSI או ASUS, Gigabyte, MSI או ECS יהיה לנשוך את האבק, מנבא MSI של הנרי Lu אנחנו כבר ראינו את לוח האם Abit יציאה העסק, ועל אף Foxconn התחיל להטיל את הסגל, אבל MSI מנבא כי גם שם יכול להיות גדול פצוע בחלק העליון של לוח האם שרשרת המזון בתוך שלוש שנים. אם בא נחוש נכון, אז זה יכול מתכוון סוף ASUS, ECS, MSI או Gigabyte. Taiwanese Tech באתר DigiTimes מדווח כי MSI של סגן הנשיא של מוצרים, הנרי Lu עשה את הטענות. לדברי האתר, Lu אמר כי "לאחר שלוש שנים, אחד של הדף וארבע לקובעי יהיה צורך eliminated מהשוק על מנת השני שלושה להישאר רווחית. בינתיים, כך אמר Lu 'את לקובעי צפויים לראות את לוח האם כדי לשמור על רמת משלוחים או לדחות במקצת,' על פי האתר. הדף ארבעה יצרני לוח האם, על פי DigiTimes, הם Asustek Computer, Gigabyte הטכנולוגיה, קבוצת עילית מערכות מחשב (ECS) ו Micro-Star International (MSI). לדברי האתר, Lu אמר כי אחת מארבע הדף 'יופיע לנשור של השוק בתוך מספר שנים מאז מוגבל הרחבת השוק לא יוכלו לפרנס את הצמיחה של ארבעת הענקים יותר'. לפי DigiTimes, Lu הצביע גם כי משלוחי המחשבים הניידים כיום מצוין של שולחן העבודה של מחשבים אלה, רומז כי לא תהיה הרחבה נוספת של לוח האם על שולחן העבודה בתעשייה. כדאי וציין כי אין מרכאות DigiTimes של המאמר, אשר אומר כי ככל הנראה אינם מובאים ציטוטים שנלקחו ישירות מ Lu, אך במקום זאת סיכום של מה שהוא אמר. http://www.custompc.co.uk/news/60537...-says-msi.html עצוב פעמים אכן יש בעבר השתמשו כל ז / b manufactorers המפורטים לעיל יהיה עצוב אם העולם איבדנו עוד אחד
|
| |||
| |||
| haha שלה מצחיק שהם כללו ASUS ו gigabyte, את מיטב היצרנים. |
|
| |||
| |||
| לאחר הקריאה הראשונה של כל פסקה של companys קיוויתי שזה יהיה ASUS |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| אבל יש להם את (יקר מאוד) ב 'ו מקסימוס שובת השנייה. ספק ASUS ואני אלך. הם עושים טוב motherboards. והם מספר לוחות בכל טווח המחירים. gigabyte בתקווה הרגל לנשוך את האבק. אני אוהב את MSI ... dont וב 1 המחשב שמנו עבר 2 לוחות MSI. כדי שהם יוכלו ללכת רגל עוד דבר אחד. המחשב שאני עכשיו יש ASUS P4B533-E mobo אשר gotten רטוב בכמה הזדמנויות ואת עדיין סביב ועבודה (קצת) בסדר |
|
| |||
| |||
| מה אתם צריכים תמיכה, הם מציעים הנהגים דרך האינטרנט, ואתה יכול לחזור למקום שבו כל מוצר שאתה קונה אם היא שוברת ... |
|
| |||
| |||
| לא קיבלתי אף פעם לא שמעתי על ECS .. האם הם טוב? |
|
| |||
| |||
| לא הכל דורש את לוח האם להישלח חזרה ולא הכל ניתן לתקן בעיה באמצעות מנהלי התקנים. צביעות tbh אני זוכר מה הבעיה שלי היתה כאשר היה לי לוח האם של ASUS אבל אני זוכר רק כי היכולת להשיג תמיכה הנייד motherboards F ****** אשר היה חסר תועלת. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GB ו ASUS היו מתחרות ביניהן על P45 די טוב. הייתי שונא לראות אחד מהם לנשוך את האבק.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows DVD Maker ו-Movie Maker האם לא עובד. | Garigoun | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 9 אוקטובר 2009 11:26 |
| Acer NTI CD Maker עבור קולנועית מצגת תמונות מתחלפות | rafianslove | מולטימדיה רכיבי Codec | 0 | 7 יוני 2009 14:23 |
| HD4850 - האם יוצר חשובה | katana | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 3rd אפריל 2009 18:23 |
| כיצד אוכל להסיר את ההתקנה של Windows Movie Maker? | Gabes | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | 31 דצמבר 2008 13:42 |
| Windows Movie Maker. | ComputerGuy | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | ה -25 בחודש פברואר 2008 18:24 |
| שרשרת כלים | |
| |