![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vienas iš keturių didžiausių plokštės gamintojas mirs, sako MSI Arba Asus, Gigabyte, MSI ar ECS bus BITĖ dulkės, prognozuoja MSI's Henry Louis We've already seen ABIT išėjimo plokštėje verslo ir foxconn taip pat pradėjo išpjova darbuotojai, tačiau prognozuoja, kad MSI, taip pat galėtų būti pagrindinis avarijos metu į Portatiles maisto grandinės viršuje per artimiausius trejus metus. Jei prognozavimas išsipildo, tuomet tai galėtų reikšti, Asus, ECS, MSI ir Gigabyte pabaigos. Taivano Tech svetainę DigiTimes pranešimų, kad MSI's Vice President produktų, Henry Louis pateikti prašymus. Pasak svetainės, Lu teigė, kad "po trejų metų, vieno iš viršaus keturias kūrėjai turės būti pašalintos iš rinkos, siekiant, kad kitų trijų likti pelningas." Tuo tarpu, Lu teigė, kad "kūrėjai gali pamatyti plokštė vežimo išlaikyti lygio arba šiek tiek sumažės", atsižvelgiant į šią svetainę. Keturių didžiausių gamintojų plokštės, pasak DigiTimes, kurie ASUSTeK Computer, Gigabyte Technology, Elite grupė Computer Systems (ECS) ir Micro-Star International (MSI). Pasak svetainės, Lu teigė, kad viena iš keturių didžiausių "bus pasitrauktų iš rinkos, per artimiausius keletą metų, nes tik plėsti rinkos negalės padėti keturias gigantai daugiau augimo." Pasak DigiTimes, Lu taip pat pažymėjo, kad nešiojamieji kompiuteriai siuntas dabar viršijo šių stalinių kompiuterių, o tai reiškia, kad bus ne toliau plėsti Desktop plokštė pramonė. Verta paminėti, kad nėra kabutės DigiTimes straipsnis, kuris tikriausiai reiškia, kad citatos nėra tiesiogiai paimti iš Lu, bet vietoj santrauka to, ką jis sako. http://www.custompc.co.uk/news/60537...-says-msi.html BAD laikais iš tiesų praeityje naudoti visus m / b manufactorers aukščiau išvardintų Būtų liūdna, jei mūsų pasaulis prarado dar viena
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| haha jo juokinga, kad jie įtraukti Asus ir Gigabyte, geriausių gamintojų. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Jos nereikės jokių JK parama |
|
| |||
| |||
| tačiau jie (labai brangi) Maximus II ir puola II. ir aš abejoju, Asus eiti. jie padaro motherboards. ir jie turi keletą lentų kas kainos. GIGABYTE tikiuosi wont bite dulkių. I dont like MSI ... ir 1 kompiuteris we've been through 2 MSI plokščių. kad jie gali bankrutuoti dar vienas dalykas. kompiuterio, kad aš dėl dabar Asus P4B533-E MOBO kuri įsigijo šlapias keletą kartų ir vis aplink ir darbo (šiek tiek) bauda |
|
| |||
| |||
| Kokios paramos jums reikia, jie siūlo vairuotojams per interneto ir galite grąžinti bet kokį produktą, kurioje pirkote, jei ji sugenda ... |
|
| |||
| |||
| Aš niekada net girdėjote apie EKS .. Ar jie kokių nors gerų? |
|
| |||
| |||
| Ne viskas, reikia plokštė turi būti siunčiamas atgal ir ne viskas gali būti nustatomas naudojant tvarkykles. TBH i cant prisiminti, ką mano problema buvo, kai turėjau Asus plokštę bet aš tik prisiminti, kad galėtų griebtis paramos nešiojamas Portatiles kuris buvo f ****** nenaudingas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GB ir Asus buvo konkuruoti su kiekviena P45 kitas gana gerai. I'd hate pamatyti vieną iš jų įkandimas dulkių.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|