![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viens četrām motherboard maker mirs saka MSI Nu Asus, Gigabyte, MSI vai ECS būs sakodiens putekļiem, prognozē MSI Henry Lu Mēs esam jau redzējuši ABIT izejas mātesplatē biznesā, Foxconn ir sākusi atlaižot darbinieku, bet MSI prognozē, ka varētu arī būt liela negadījuma augšpusē mātesplati pārtikas ķēdē nākamo trīs gadu laikā. Ja prognozes nāk patiess, tad tas varētu nozīmēt beigām, Asus, ECS, MSI un Gigabyte. Taivānas tech site DigiTimes ziņo, ka MSI Vice President produktu, Henry Lu veiktas norādes. Saskaņā ar vietu, Lu sacīja, ka "pēc trīs gadiem, viens no augšas uz četriem veidotājiem būs jāizņem no tirgus, lai par trim citiem vēlētos saglabāt rentabilitāti." Ar laiku, Lu sacīja, ka "veidotāji varētu redzēt mātesplates sūtījumiem uztur līmenī vai nedaudz samazināsies," saskaņā ar vietni. Top četri mātesplates ražotājiem, saskaņā ar DigiTimes ir Asustek Computer, Gigabyte Technology, Elites grupa Computer Systems (ECS), un Micro-Star International (MSI). Saskaņā ar vietu, Lu sacīja, ka viens no četrām "tiks pamet tirgu, tuvāko gadu laikā, kopš ierobežota paplašināšanās tirgus nespēs atbalstīt izaugsmi četriem milžiem vairāk." Saskaņā ar DigiTimes, Lu arī norādīja, ka laptops sūtījumus tagad pārsniedzot tām galddatorus, kas nozīmē, ka nebūs nekādu tālāku paplašināšanu desktop mātesplati nozarē. Ir vērts atzīmēt, ka nav pēdiņās in DigiTimes pants, kas, iespējams, nozīmē, ka pēdiņas netiek tieši pārņemta no Lu, bet tā vietā kopsavilkums par to, ko viņš teica. http://www.custompc.co.uk/news/60537...-says-msi.html sad laiki patiešām būt iepriekš izmantots visas m / b manufactorers iepriekš uzskaitītajiem būtu skumjš pasaulē, ja mēs zaudējuši citu
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| haha tā smieklīgi, ka tie iekļauti asus un gigabyte, vislabāk ražotāji. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Tās dont neviena UK atbalsts |
|
| |||
| |||
| bet tie ir (ļoti dārga) Maximus II un Striker II. un es šaubos, asus dosies. viņi dara labu motherboards. un tie ir vairāki dēļu katra cenu diapazonā. gigabaits cerams paradis sakodiens putekļiem. i dont kā msi ... un 1 dators, mēs esam ar 2 msi dēļi. lai viņi varētu bankrotēt vēl viena lieta. dators, ka es esmu par šobrīd ir Asus P4B533-E MOBO kas gotten mitru vairākas reizes un tā joprojām apkārt un neefektīvi (nedaudz) fine |
|
| |||
| |||
| Kāds atbalsts jums vajadzīgs, viņi piedāvā autovadītājiem, izmantojot web, un jūs varat atgriezties jebkuru produktu, kur var iegādāties, ja tas saplīst ... |
|
| |||
| |||
| Es nekad neesmu pat dzirdējis ECS .. Vai tie ir kādas labas? |
|
| |||
| |||
| Ne viss prasa mātesplati jāsūta atpakaļ un ne visu var noteikt, izmantojot draiveri. TBH nevaru atcerēties, ko mana problēma bija, kad man bija asus mātesplates, bet es atceros tikai to var dabūt rokā atbalsta laptop motherboards, kas bija f ****** bezjēdzīgi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GB un Asus ir savstarpēji konkurē ar P45 diezgan labi. I'd hate redzēt vienu no tām sakodiens putekļiem.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |