![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jednou nahoře štyri dosky tvorca zomrie, hovorí MSI Buď Asus, Gigabyte, MSI a ECS sa umrieť, predpovedá MSI to Henry Lu Sme už videli Abit výstupu na doske podnikania a Foxconn sa tiež začalo prepúšťanie zamestnancov, ale MSI predpovedá, že by mohli byť aj hlavným nehode v hornej časti dosky potravinového reťazca počas najbližších troch rokov. Ak je predpoveď pravdivá, potom by to mohlo znamenať koniec Asus, ECS, MSI a Gigabyte. Taiwanskí tech stránky DigiTimes správy o tom, že MSI to Vice President produktov, Henry Lu vystúpil tvrdenia. Podľa miesta, Lu uviedol, že 'po troch rokoch, jedným z top-štyri činitelia sa budú musieť stiahnuť z trhu, aby sa v ďalších troch zostať zisková'. Medzitým Lu uviedol, že 'sa tvorcovia môžu vidieť doske zásielok udržať na úrovni, alebo mierne klesať,' v závislosti na lokalitě. Prvé štyri dosky výrobcov podľa DigiTimes sa ASUSTeK Computer, Gigabyte technológií elitnú skupinu počítačových systémov (ECS) a Micro-Star International (MSI). Podľa miesta, Lu uviedol, že jedným z top štyri 'klesne z trhu v najbližších rokoch, pretože obmedzené rozširovanie trhu nebudú schopné podporovať rast štyri obri viac'. Podľa DigiTimes, Lu tiež poukázal na to, že notebooky zásielky sú teraz prekonal ty stolových počítačov, čo znamená, že nebude dochádzať k ďalšiemu rozšíreniu ploche dosky priemyslu. Je potrebné poznamenať, že neexistujú žiadne úvodzovky v DigiTimes článok, ktorý pravdepodobne znamená, že cenové ponuky nie sú priamo prevzaté z Lu, ale namiesto toho zhrnutie toho, čo povedal. http://www.custompc.co.uk/news/60537...-says-msi.html naozaj smutné časy boli v minulosti používali všetky m / b manufactorers z vyššie uvedených by bol smutný svet, ak sme stratili ďalšie
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| haha jeho vtipné, že zahrnuté asus a gigabyte, najlepšie výrobcu. |
|
| |||
| |||
| Po prečítaní prvého odseku z všetky z companys som dúfal, že by bolo asus |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Sú Nemáte žiadne UK servis |
|
| |||
| |||
| ale majú (extrémne drahé) Maximus II a štrajkujúci II. a pochybuji, asus pôjde. robia dobré základné dosky. a oni majú viac dosiek v každej cenové rozpätie. gigabyte snad zvyknutý umrieť. i dont rád msi ... a 1 počítač sme absolvovali 2 msi dosky. takže môžu zkrachovat ešte jedna vec. počítača, ktorý som na má teraz Asus P4B533-E Mobo, ktorý dostal za mokra niekoľkokrát a stále dokola a pracovné (trochu) pokuty |
|
| |||
| |||
| Čo budete potrebovať pomoc, ktoré ponúkajú vodičom prostredníctvom webových stránok a môžete sa vrátiť akýkoľvek výrobok, kde ste kúpili, ak bude mať prestávky ... |
|
| |||
| |||
| Nikdy som ešte nepočul o VÚ .. Sú nejaké dobré? |
|
| |||
| |||
| Nie všetko vyžaduje základné dosky, ktoré majú byť zaslané späť, a nie všetko sa dá vyriešiť pomocou ovládača. tbh i cant pamätať, čo môj problém bol, keď som mal asus doske, ale aj si spomínam len budú môcť získať podporu pre notebook základné dosky, ktorá bola f ****** ničomu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GB a Asus boli súťažiaci proti sebe v P45 docela dobre. Já bych nerad vidieť jeden z nich umrieť.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows DVD Maker a Windows Movie Maker nebude fungovať. | Garigoun | Operačné systémy Windows | 0 | 9. októbra 2009 11:26 |
| Acer PATRENIA CD Maker pre Kinematický Slideshow | rafianslove | Multimedia & Kodeky | 0 | 7. júna 2009 14:23 |
| HD4850 - Má Maker Látka | Katana | Graphics Cards & Monitory | 8 | 3. apríl 2009 18:23 |
| Ako odinštalovať Windows Movie Maker? | Gabes | Multimedia & Kodeky | 3 | 31. decembra 2008 13:42 |
| Windows Movie Maker. | ComputerGuy | Multimedia & Kodeky | 3 | 25. februára 2008 18:24 |
| Thread Tools | |
| |