![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir üst dört anakart yapımcısı ölecek; MSI söylüyor Ya Asus, Gigabyte, MSI ve ECS, MSI's Henry Lu tahmin ölmek olacak Zaten Abit anakartın iş çıkış gördüm ve Foxconn da personel kapalı atarak başladı, ama MSI o da ana gıda zincirinin en üstünde büyük bir kaza önümüzdeki üç yıl içinde olabileceğini tahmin ediyor. Eğer tahmini doğru gelir, bu Asus, ECS, MSI ve Gigabyte sonu anlamına gelebilir. Tayvanlı teknoloji sitesi DigiTimes raporlarınızın ürünlerin MSI's Vice President, Henry Lu taleplerini yaptı. Siteye göre, Lu ', üç yıl sonra, bir üst ve dört yapımcıları sırada pazardan diğer üç bertaraf edilmesi için karlı kalmak gerekir dedi. Bu arada, Lu 'bu yapıcılar anakart gönderiler düzeyde veya reddetmek biraz,' siteye göre korumak görme olasılığınız olduğunu söyledi. En üst dört anakart üreticileri, DigiTimes göre, ASUSTeK Computer, Gigabyte Technology, Elit grup Bilgisayar Sistemleri (ECS) ve Micro-Star International (MSI) bulunmaktadır. Siteye göre, Lu, bir üst dört 'pazarın önümüzdeki birkaç yıl içinde pazarın sınırlı genişleme beri dört devleri daha fazla bir büyüme destek durumunda kaybolabilir söyledi. DigiTimes göre, Lu Ayrıca dizüstü bilgisayarlar gönderiler şimdi, bu masaüstü anakart endüstrisinin daha fazla genişleme olacaktır ima bu masaüstü bilgisayarlarınız üstün olduğunu belirtmiştir. Bu var ki, muhtemelen bu teklif doğrudan Lu alınan değildir anlamına gelir DigiTimes yazıda, hiçbir tırnak işaretleri olduğunu belirterek, değer ama yerine ne dedi bir özeti bulunmaktadır. http://www.custompc.co.uk/news/60537...-says-msi.html üzgün kere gerçekten tüm m / b manufactorers yukarıda kullanılan geçmişte var bir acı dünya eğer başka bir kaybolmak
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| haha onun bu ASUS ve gigabayt, en iyi üreticiler de komik. |
|
| |||
| |||
| Tüm companys i dışında ilk paragrafı okuduktan sonra bu ASUS olacağını umuyordum |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| fakat (çok pahalı) Maximus II ve Forvet II var. ve i şüphe ASUS gidecek. iyi anakartlar olun. ve her fiyat aralığında çok kurulları var. umarım ölmek alışkanlık gigabayt. MSI severim dont ... ve 2 MSI Komiteleri aracılığıyla oldum 1 bilgisayarda. bu yüzden iflas edebilir Bir şey daha var. Şimdi bir Asus P4B533 olan çeşitli vesilelerle ve hala üzerinde ıslak ve (biraz) iyi çalışıyor kazanılmış e mobo var bu yaşıyorum bilgisayar |
|
| |||
| |||
| Ne destek, bu web üzerinden sürücü olup ihtiyacım var ve bu tatili nerede satın herhangi bir ürün dönebilirsiniz ... |
|
| |||
| |||
| Hatta ECS .. duymadım hiç Onlar iyi mi? |
|
| |||
| |||
| Bu her şeyi geri gönderilmesi için her şeyi sürücüleri ile sabit olabilir anakartın gerektirir. tbh i cant sorunumu Ben sadece F ****** yararsız olduğunu dizüstü anakartlar için destek tutmak için mümkün olan hatırlıyorum bir ASUS anakart ama i yapmak vardı ne olduğunu unutmayın. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GB ve Asus her P45 diğer karşı oldukça iyi rakip olmuştur. Ben ölmek biri görmek için nefret ediyorum.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |