![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Один чотирьох провідних материнських плат помре, говорить MSI Або Asus, Gigabyte, MSI та ECS буде кусати пил, прогнозує MSI Генрі Lu Ми вже бачили Abit виходу материнської плати бізнесу, а також Foxconn почали звільнення співробітників, але MSI пророкує, що не може бути основною жертвою на вершині харчового ланцюжка плати протягом найближчих трьох років. Якщо прогноз збудеться, то це може означати кінець Asus, ECS, MSI і Gigabyte. Тайванський сайт Tech DigiTimes повідомляє, що віце-президента від MSI продукції, Генрі Лу зробив претензій. За даними сайту, Лу сказав, що "після трьох років, один з провідних чотири органам необхідно буде усунути з ринку для того, щоб інші трьох, як і раніше вигідно. ' У той же час, Лу сказав, що "органи можуть бачити материнських плат підтримують рівні або трохи знизиться," відповідно до сайту. Чотирьох провідних виробників материнських плат, за даними DigiTimes, є Asustek Computer, Gigabyte Technology Elite Group Computer Systems (ECS) і Micro-Star International (MSI). За даними сайту, Лу сказав, що одна з чотирьох провідних 'буде кидати на ринку в найближчі кілька років з тих пір обмежене розширення ринку не буде в змозі підтримувати зростання з чотирьох гігантів будь-який більш ". Згідно DigiTimes, Лу також відзначив, що ноутбуки поставок в даний час перевищує число таких настільних ПК, маючи на увазі, що не буде подальшого розширення робочого промисловості плати. Варто відзначити, що немає жодних лапок у статті DigiTimes, які, імовірно, означає, що котирування не прямо з Лу, але замість цього резюме, що він сказав. http://www.custompc.co.uk/news/60537...-says-msi.html Дійсно сумно рази які в минулому використовували всі M / B manufactorers перераховані вище було б сумно, якщо ми Світ втратив друга
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Haha своєї смішно, що вони включили ASUS і Gigabyte, кращі виробники. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Вони не мають ніякої підтримки ВЕЛИКОБРИТАНІЯ |
|
| |||
| |||
| Але у них є (дуже дорогі) Maximus II і Striker II. ASUS і я сумніваюся, піду. вони роблять добрі материнські плати. і вони мають кілька порад в кожному ціновому діапазоні. Gigabyte сподіватися звичку кусати пил. I Dont як MSI ... і в 1 комп'ютер Ми пройшли через 2 плати MSI. тому вони можуть збанкрутувати ще одну річ. комп'ютер, на якому я перебуваю в даний час Asus P4B533-E плат який отримав мокрій кілька разів і все ще навколо та робітників (декілька) штраф |
|
| |||
| |||
| Яку підтримку вам потрібно, вони пропонують драйверів через Інтернет і Ви можете повернути будь-який продукт, де ви купили, якщо вона порушує ... |
|
| |||
| |||
| Я ніколи не чув про ECS .. Чи є у них хороша? |
|
| |||
| |||
| Не всі вимагає плати мають бути повернені і не все може бути виправлено за допомогою драйвера. ТБХ нахиляє я пам'ятаю, що моя проблема була, коли я Материнські плати ASUS, але я пам'ятаю тільки будучи дістати підтримку для переносних комп'ютерів платах якої F ****** марно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asus ГБ і конкурують один з одним у P45 дуже добре. Я б дуже не хотілося, щоб побачити одну з них переможеним.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|