![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čitanje na drugom XP nit koja može raditi samo s max 2 Ram i Vista 64bit može raditi samo s max 4 Ram. Ali, što ako imate više Ram da je ono što je operacijski sustav kaže da to mogu raditi sa? Znam, ako nije dovoljno imati ovna PC bi borbe već previše Ram što će učiniti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako kažete da stavite u 4gigs XP nego će se samo tako koristiti 3 četvrta navika biti stvarno radim ništa osim punjenje ima utor
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Tako bi moglo eventualno Xp protežu na 3ggs potom i možda Vista svibanj touch 4 ggs ništa gore nego da je samo radiš ništa, ali troši novac? Ima li operativni sustav koji može obraditi / koristiti više RAM i ako ne zašto trenice imati dodatni slotovi ili je samo u slučaju buduće nadogradnje? Samo ovaj težak to shvatiti Hvala |
|
| |||
| |||
| Linux može koristiti puno više RAM-a sa kombinacijom Linux i hrpe RAM imaš sebe velik poslužitelj
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Kako doći neki OS-a ne može imati puno RAM-a? Na Apple trgovini možete staviti kao 16GB RAM-a u punom na supermac. Ima li u ovom trenutku? Ja sam i dalje učenje, previše. : P |
|
| |||
| |||
| Ako ste dodali previše RAM zatim operativni sustav će samo podići količinu RAM-a može podnijeti. EG = Max XP 2GB RAM (Ako stavite 3GB RAM-a na njoj će se pojaviti samo da ima 2GB RAM Installed) Mislim da je taj pravo ionako previše, ali im ne siguran što im i dalje uči, kao dobro. |
|
| |||
| |||
| Jedan čovjek mi je rekao je 8gb RAM-a je na njegov računalo i on još uvijek traje sa XP, prije nego što je imao 4GB's. Još uvijek zbunjen. |
|
| |||
| |||
| Odgovoriti na Vaše pitanje osnovnog ništa ako stavite više RAM-a nego u OS može koristiti ga ne štete, ali ne bilo dobra. Postoji način da biste dobili Vidik priznati punu 4GB, ako ja mogu naći I'll post it up. |
|
| |||
| |||
| to sve ovisi o tome koji verzije XP / vista ste pričaju. 32bit XP će podržati ~ 3GB a ne više kao što štedi prostor za neke adrese i / o.PAE itd. .. 4GB memorije je sve jedan 32bit OS može adresu. Možete omogućiti divljenja / PAE ali ja stvarno ne bi da idu pravac. Ako želite pokrenuti više memorije nadogradnju na 64bit XP / Vista, Server 2003 Datacenter / poduhvata. MacOS je po defaultu 64bit i bavit će se preko i iznad ove granice, pa čak i iznad 16GB citirani. Ali, hej samo da vas ikad 640Kb memorije; to su bili dani .... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| IE 8 nije podržano na ovaj operativni sustav | BreannaRice | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 19. lipnja 2009 02:35 |
| Omiljeni operativnog sustava? | KanoakaVirus | Općenito Software Chat | 39 | 28. ožujak 2009 15:39 |
| Koji operativni sustav? | tomthedrummer1992 | Windows Operating Systems | 5 | 12. svibanj 2008 14:20 |
| Novi operacijski sustav veliki dan je blizu! | tjpearson | Općenito Software Chat | 3 | 5. prosinac 2007 01:46 |
| Koja je najbolja Linux OS (operativni sistem) postoji? | nicene98 | Linux OS i alternativna | 3 | 30. ožujak 2007 18:21 |
| Thread Tools | |
| |