פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

מערכת ההפעלה ואת ראם

Reply

שרשרת כלים
Old 7 נובמבר 2007, 03:34
קבוצת תורמים

Default מערכת ההפעלה ואת ראם

קריאה נוספת על פתיל כי XP יכול לעבוד רק עם מקסימום של 2 ראם ו Vista 64bit יכול לעבוד רק עם מקסימום של 4 ראם.

אבל מה קורה אם יש לך יותר ראם כי מה זה אומר מערכת הפעלה יכול לעבוד עם?? אני יודע אם יש לך מספיק ראם didn't המחשב היה מאבק, אבל יותר מדי רם מה היה עושה?
Old 7 נובמבר 2007, 05:13
מנהל קבוצת

אם אתה אומר 4gigs הכניסו לתוך XP מאשר רק 3 כדי לנצל את הרביעי wont להיות באמת עושה שום דבר מלבד למלא את משבצת

המערכת שלי: מאהב אחר!

מעבד (ים):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
לוח האם:
BIOSTAR TPower I45
זיכרון RAM:
4GB OCZ PC2-8500 פלטינה
כרטיס מסך (S):
X1950 Pro
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
2
כונן אופטי (S):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Cooling:
ביג טיפון VX
רשת / אינטרנט:
מקהלה / NTL 20MB
צג (S):
Acer X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 7 נובמבר 2007, 05:39
קבוצת תורמים

אז XP יכול להשתרע עד אז, אולי 3ggs Vista עלולה לגעת 4 ggs אך מעל הכל, כי הוא רק עושה כלום אבל מבזבז כסף?

האם יש מערכת הפעלה שיכולה להתמודד / להשתמש יותר ראם ואם לא, למה את צריכה את הלוחות מיותרים או מכונות מזל, היא רק במקרה של שדרוג עתידי?

רק מנסה להבין את זה

תודה
Old 7 נובמבר 2007, 07:27
מנהל קבוצת

לינוקס יכול להשתמש הרבה יותר זיכרון RAM, ועם שילוב של לינוקס ו המון זיכרון RAM יש לך את עצמך גדול Server

Old 7 נובמבר 2007, 14:37
חבר קבוצת

איך מערכת הפעלה של כמה לא יכול להיות הרבה זיכרון RAM? על Apple Store אתה יכול לשים כמו 16GB של זיכרון RAM לתוך מלאה ב-supermac. האם יש טעם את זה?
אני עדיין לומד מדי. : P
Old 7 נובמבר 2007, 17:30
קבוצת חברות חדשות

אם הוספת יותר מדי זיכרון RAM במערכת ההפעלה אז היו רק להרים את כמות זיכרון RAM יכול להתמודד עם זה.

EG XP = מקסימלי 2GB של זיכרון RAM (אם תשים ב 3GB זיכרון RAM זה היה רק כדי להופיע יש 2GB זיכרון RAM מותקן)

אני חושב thats הזכות IM אבל בכל זאת לא יותר מדי בטוח כמו IM עדיין לומד גם כן.
Old 8 נובמבר 2007, 12:30
קבוצת תורמים

איש אחד אמר לי שיש לו 8gb של RAM של המחשב שלו ועדיין מפעילה אותו עם XP, לפני כן הוא היה של 4GB.

עדיין מבולבלת.
Old 8 נובמבר 2007, 14:55
חבר קבוצת

כדי לענות על השאלה הבסיסית כלום אם תוסיף עוד ראם מאשר ב OS יכול להשתמש בו, לא עושה נזק אבל זה עושה טוב או לא. יש דרך להגיע Vista כדי להכיר את מלוא 4GB אם אני יכול למצוא את זה אני מתכוון לכתוב את זה.
Old 8 נובמבר 2007, 16:34
חבר קבוצת

הכל תלוי בו גירסאות XP / Vista אתה מדבר. 32bit XP יתמוך ~ 3GB ולא יותר, תוך שהיא חוסכת שטח של כ כתובת I / o.PAE וכו '.. 4GB הוא כל הזיכרון של 32bit OS יכול הכתובת. אתה יכול להפעיל דחילה / PAE אבל אני ממש לא הולך כי התוואי.

אם אתה רוצה לרוץ יותר זיכרון שדרוג ל 64bit XP / Vista; הנתונים Server 2003 / Enterprise.

MacOS היא כברירת מחדל 64bit ויהיה כתובת מעבר מגבלה זו; ואפילו מעל 16GB מצוטט.

אבל היי אתה רק אי פעם 640Kb של זיכרון; אלה היו ימים ....
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
IE 8 אינה נתמכת על מערכת ההפעלה BreannaRice דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 0 19th יוני 2009 02:35
מועדף מערכת הפעלה? KanoakaVirus כללי תוכנות צ 'אט 39 -28 מרץ 2009 15:39
איזו מערכת הפעלה? tomthedrummer1992 מערכות ההפעלה Windows 5 -12 במאי 2008 14:20
מערכת ההפעלה החדשה יום גדול קרוב! tjpearson כללי תוכנות צ 'אט 3 ה -5 בחודש דצמבר 2007 01:46
מה היא מערכת ההפעלה הטובה ביותר לינוקס (מערכת הפעלה) יש? nicene98 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 3 30 מרץ 2007 18:21
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.