![]() |
|
| |||
| |||
| קריאה נוספת על פתיל כי XP יכול לעבוד רק עם מקסימום של 2 ראם ו Vista 64bit יכול לעבוד רק עם מקסימום של 4 ראם. אבל מה קורה אם יש לך יותר ראם כי מה זה אומר מערכת הפעלה יכול לעבוד עם?? אני יודע אם יש לך מספיק ראם didn't המחשב היה מאבק, אבל יותר מדי רם מה היה עושה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה אומר 4gigs הכניסו לתוך XP מאשר רק 3 כדי לנצל את הרביעי wont להיות באמת עושה שום דבר מלבד למלא את משבצת
|
| |||
| |||
| אז XP יכול להשתרע עד אז, אולי 3ggs Vista עלולה לגעת 4 ggs אך מעל הכל, כי הוא רק עושה כלום אבל מבזבז כסף? האם יש מערכת הפעלה שיכולה להתמודד / להשתמש יותר ראם ואם לא, למה את צריכה את הלוחות מיותרים או מכונות מזל, היא רק במקרה של שדרוג עתידי? רק מנסה להבין את זה תודה |
|
| |||
| |||
| לינוקס יכול להשתמש הרבה יותר זיכרון RAM, ועם שילוב של לינוקס ו המון זיכרון RAM יש לך את עצמך גדול Server
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| איך מערכת הפעלה של כמה לא יכול להיות הרבה זיכרון RAM? על Apple Store אתה יכול לשים כמו 16GB של זיכרון RAM לתוך מלאה ב-supermac. האם יש טעם את זה? אני עדיין לומד מדי. : P |
|
| |||
| |||
| אם הוספת יותר מדי זיכרון RAM במערכת ההפעלה אז היו רק להרים את כמות זיכרון RAM יכול להתמודד עם זה. EG XP = מקסימלי 2GB של זיכרון RAM (אם תשים ב 3GB זיכרון RAM זה היה רק כדי להופיע יש 2GB זיכרון RAM מותקן) אני חושב thats הזכות IM אבל בכל זאת לא יותר מדי בטוח כמו IM עדיין לומד גם כן. |
|
| |||
| |||
| איש אחד אמר לי שיש לו 8gb של RAM של המחשב שלו ועדיין מפעילה אותו עם XP, לפני כן הוא היה של 4GB. עדיין מבולבלת. |
|
| |||
| |||
| כדי לענות על השאלה הבסיסית כלום אם תוסיף עוד ראם מאשר ב OS יכול להשתמש בו, לא עושה נזק אבל זה עושה טוב או לא. יש דרך להגיע Vista כדי להכיר את מלוא 4GB אם אני יכול למצוא את זה אני מתכוון לכתוב את זה. |
|
| |||
| |||
| הכל תלוי בו גירסאות XP / Vista אתה מדבר. 32bit XP יתמוך ~ 3GB ולא יותר, תוך שהיא חוסכת שטח של כ כתובת I / o.PAE וכו '.. 4GB הוא כל הזיכרון של 32bit OS יכול הכתובת. אתה יכול להפעיל דחילה / PAE אבל אני ממש לא הולך כי התוואי. אם אתה רוצה לרוץ יותר זיכרון שדרוג ל 64bit XP / Vista; הנתונים Server 2003 / Enterprise. MacOS היא כברירת מחדל 64bit ויהיה כתובת מעבר מגבלה זו; ואפילו מעל 16GB מצוטט. אבל היי אתה רק אי פעם 640Kb של זיכרון; אלה היו ימים .... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| IE 8 אינה נתמכת על מערכת ההפעלה | BreannaRice | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | 19th יוני 2009 02:35 |
| מועדף מערכת הפעלה? | KanoakaVirus | כללי תוכנות צ 'אט | 39 | -28 מרץ 2009 15:39 |
| איזו מערכת הפעלה? | tomthedrummer1992 | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -12 במאי 2008 14:20 |
| מערכת ההפעלה החדשה יום גדול קרוב! | tjpearson | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 01:46 |
| מה היא מערכת ההפעלה הטובה ביותר לינוקס (מערכת הפעלה) יש? | nicene98 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | 30 מרץ 2007 18:21 |
| שרשרת כלים | |
| |