![]() |
|
| |||
| |||
| Lasījumā par citu pavedienu, ka XP var darboties tikai ar max 2 Ram un Vista 64bit var darboties tikai ar max 4 Ram. Bet kas notiek, ja jums ir vairāk Ram ka tas, kas Operētājsistēma saka, ka tā varētu strādāt ar? Es zinu, ja Jums didn't ir pietiekami daudz RAM PC būs cīņa, bet pārāk daudz Ram varētu darīt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja teikšu ievietosit 4gigs stājas XP, nekā tas būs tikai izmantot 3, tādējādi ceturto paradis darīt kaut ko patiešām neatkarīgi no uzpildes slot
|
| |||
| |||
| Tā Xp, iespējams, varētu stiept uz 3ggs toreiz un varbūt Vista var skart 4 GGS bet neko iepriekš, ka ir vienkārši nedarīt neko, bet izšķērdēt naudu? Vai ir operētājsistēma, kas var rīkoties / izmanto vairāk RAM un ja nav kāpēc padomēm ir papildu raidlaikiem vai ir tikai gadījumā, ja nākotnes uzlabojumus? Tikai mēģina saprast Pateicība |
|
| |||
| |||
| Linux var izmantot daudz RAM, un kombinācija Linux un slodzes RAM jums sevi lieliska serveri
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Kāpēc daži OS's nevar būt daudz RAM? Par Apple Store varat ievietot, piemēram, 16GB RAM vērā pilna par supermac. Vai ir kāds šajā punktā? Es vēl tikai mācos, too. : P |
|
| |||
| |||
| Ja pievienojāt pārāk daudz RAM tad operētājsistēmu tikai uzņemt summa RAM tā var rīkoties. EG XP = Max 2GB RAM (Ja ievietosit 3GB RAM jo tas tikai šķiet, 2GB RAM Installed) Es domāju, ka Tas ir tiesības jebkurā gadījumā, bet im ne pārāk pārliecināts par im vēl apguvei. |
|
| |||
| |||
| Viens cilvēks man teica, viņš ir 8gb's of Ram uz sava datora un joprojām vada to ar XP, pirms tam viņš bija 4gb's. Still sajaukt. |
|
| |||
| |||
| Atbildēt uz jūsu pamata jautājumu, nekas, ja jūs, vairāk RAM par OS var izmantot tā nav bojāta, tomēr tas nav labi vai nu. Ir veids, kā iegūt Vista atzīt pilnu 4GB, ja es nevaru atrast I'll post it up. |
|
| |||
| |||
| tas viss ir atkarīgs no kuras versijas XP / Vista runājam. 32bit XP atbalstīs ~ 3GB, un ne vairāk kā tā ietaupa dažas adreses vietu i / o.PAE utt .. 4GB viss atmiņas 32bit os var adresi. Jūs varat aktivizēt AWE / PAE bet es tiešām neietu šajā maršrutā. Ja jūs vēlaties izmantot vairāk atmiņas modernizācijas par 64bit XP / Vista; Server 2003 Datacenter / enterprise. MacOS ir pēc noklusējuma 64bit un adresi, kas pārsniedz šo ierobežojumu, un pat virs 16GB noteikts. Bet hey tu tikai nekad 640Kb atmiņas, kas ir dienas .... |
![]() |
|
| Bookmarks |