мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Оперативни систем и Рам

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. Мар 2007, 03:34
Донаторска Група

Читање на другом КСП нит која може да ради само са макс 2 Рам и Виста 64бит може радити само са макс 4 Рам.

Али, шта ако имате више Рам да је оно што је оперативни систем каже да то могу да раде са? Знам, ако није довољно да има овна ПЦ би борбе већ превише Рам шта ће учинити?
Old 7. Мар 2007, 05:13
Модератор / ица групе

Ако кажете да ставите у 4гигс КСП него ће се само тако користити 3 четврта навика бити стварно радим ништа осим пуњење има слот

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 7. Мар 2007, 05:39
Донаторска Група

Тако би могло евентуално Ксп протежу на 3ггс потом и можда Виста мај тоуцх 4 ггс ништа горе него да је само радиш ништа, али троши новац?

Има ли оперативни систем који може обрадити / користити више РАМ и ако не зашто тренице имати додатни слот или је само у случају будуће надоградње?

Само овај тежак за схватити

Хвала
Old 7. Мар 2007, 07:27
Модератор / ица групе

Линукс може користити пуно више РАМ-а са комбинацијом Линукс и хрпе РАМ имаш себе велик сервер

Old 7. Мар 2007, 14:37
Мембер Гроуп

Како доћи неки ОС-а не може имати пуно РАМ-а? На Аппле трговини можете ставити као 16ГБ РАМ-а у пуном на супермац. Има ли у овом тренутку?
Ја сам и даље учење, превише. : П
Old 7. Мар 2007, 17:30
Нови члан групе

Ако сте додали превише РАМ затим оперативни систем ће само подићи количину РАМ-а може да поднесе.

ЕГ = Макс КСП 2ГБ РАМ (Ако ставите 3ГБ РАМ-а на њој ће се појавити само да има 2ГБ РАМ Инсталлед)

Мислим да је тај право ионако превише, али им не сигуран што им и даље учи, као добро.
Old 8. Мар 2007, 12:30
Донаторска Група

Један човек ми је рекао је 8ГБ РАМ-а је на његов рачунар и он још увек траје са КСП, пре него што је имао 4ГБ'с.

Још увек збуњен.
Old 8. Мар 2007, 14:55
Мембер Гроуп

Одговорити на ваше питање основног ништа ако ставите више РАМ-а него у ОС може користити га не штете, али не било добра. Постоји начин да бисте добили Видик признати пуну 4ГБ, ако ја могу наћи И'лл пост ит уп.
Old 8. Мар 2007, 16:34
Мембер Гроуп

то све зависи о томе који верзије КСП / виста сте причају. 32бит КСП ће подржати ~ 3ГБ а не више као што штеди простор за неке адресе и / о.ПАЕ итд .. 4ГБ меморије је све један 32бит ОС може адресу. Можете омогућити дивљења / ПАЕ али ја стварно не би да иду правац.

Ако желите да покренете више меморије надоградњу на 64бит КСП / Виста, Сервер 2003 Датацентер / подухвата.

МацОС је по дефаулту 64бит и бавити ће се преко и изнад ове границе, па чак и изнад 16ГБ цитирани.

Али, хеј само да вас икад 640Кб меморије; то су били дани ....
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц