менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Операційна система і Рам

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 листопада 2007, 03:34
Донор групи

Читання на іншому потоці, що XP може працювати тільки з макс 2 Рам і 64bit Vista може працювати тільки з макс 4 Рам.

Але що станеться, якщо у вас є більше оперативної пам'яті, що операційна система говорить, що може працювати з? Я знаю, якщо ви Didn't достатньо оперативної пам'яті ПК буде боротися, але занадто багато ОЗУ робити??
Old 7 листопада 2007, 05:13
Модератор групи

Якщо говорити вам покласти 4gigs в ХР, ніж буде використовувати тільки 3 таких четвертий звичай робити справді нічого, крім заповнення щілин

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 7 листопада 2007, 05:39
Донор групи

Таким Xp міг простягнути 3ggs Може бути, тоді і Vista можуть стосуватися 4 GGS але все, що вище, що просто нічого не робити, але витрачати гроші??

Чи є операційна система, яка може обробляти / використовувати більше оперативної пам'яті, і якщо немає чому плати мають додаткові слоти або тільки у разі майбутніх оновлення??

Просто намагаюся зрозуміти це

Спасибо
Old 7 листопада 2007, 07:27
Модератор групи

Linux може використовувати набагато більше пам'яті і з комбінацією Linux і навантажень оперативної пам'яті отримав собі великий сервер

Old 7 листопада 2007, 14:37
Член групи

Чому деяких ОС не може мати великого обсягу оперативної пам'яті? Про магазин Apple можна поставити як 16 Гб ОЗУ на повну-на Supermac. Чи є сенс у цьому?
Я все ще вчуся, теж. : P
Old 7 листопада 2007, 17:30
Нові члени групи

Якщо ви додасте занадто багато оперативної пам'яті, то операційна система буде тільки підібрати розмір оперативної пам'яті він може працювати.

Е. XP = Max 2GB RAM (Якщо ви помістіть 3GB RAM в ньому тільки, як видається, 2GB RAM встановлена)

Я думаю Те право, але їм все одно не дуже впевнений, як їм ще вчаться також.
Old 8 листопада 2007, 12:30
Донор групи

Один чоловік сказав мені, що's має 8 ГБ оперативної пам'яті на свій комп'ютер і запускає його ще з XP, а до цього він 4gb's.

В сих пір плутають.
Old 8 листопада 2007, 14:55
Член групи

Щоб відповісти на ваші запитання базу нічого, якщо ви поклали більше пам'яті, ніж в операційній системі можна використовувати це без шкоди але це не добре. Існує спосіб отримати Vista визнати повну 4GB, якщо я можу знайти це я його посаду.
Old 8 листопада 2007, 16:34
Член групи

Все залежить від того, які версії XP / Vista ви говорите. 32bit XP підтримуватиме ~ 3 Гб і не більше, тому що зберігає деякий адресного простору для I / o.PAE т.д. .. 4 Гб пам'яті, всі 32-бітної ОС адресу. Ви можете включити AWE / PAE, але я дійсно не піде цим шляхом.

Якщо ви хочете використовувати більше пам'яті, оновлення до 64bit XP / Vista; Server 2003 Datacenter / підприємства.

MacOS за замовчуванням 64bit і дозволить вирішити понад цієї межі, і навіть вище 16GB лапки.

Але погода ви тільки ніколи 640Kb пам'яті, це були дні ....
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.