![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Читання на іншому потоці, що XP може працювати тільки з макс 2 Рам і 64bit Vista може працювати тільки з макс 4 Рам. Але що станеться, якщо у вас є більше оперативної пам'яті, що операційна система говорить, що може працювати з? Я знаю, якщо ви Didn't достатньо оперативної пам'яті ПК буде боротися, але занадто багато ОЗУ робити?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо говорити вам покласти 4gigs в ХР, ніж буде використовувати тільки 3 таких четвертий звичай робити справді нічого, крім заповнення щілин
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Таким Xp міг простягнути 3ggs Може бути, тоді і Vista можуть стосуватися 4 GGS але все, що вище, що просто нічого не робити, але витрачати гроші?? Чи є операційна система, яка може обробляти / використовувати більше оперативної пам'яті, і якщо немає чому плати мають додаткові слоти або тільки у разі майбутніх оновлення?? Просто намагаюся зрозуміти це Спасибо |
|
| |||
| |||
| Linux може використовувати набагато більше пам'яті і з комбінацією Linux і навантажень оперативної пам'яті отримав собі великий сервер
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Чому деяких ОС не може мати великого обсягу оперативної пам'яті? Про магазин Apple можна поставити як 16 Гб ОЗУ на повну-на Supermac. Чи є сенс у цьому? Я все ще вчуся, теж. : P |
|
| |||
| |||
| Якщо ви додасте занадто багато оперативної пам'яті, то операційна система буде тільки підібрати розмір оперативної пам'яті він може працювати. Е. XP = Max 2GB RAM (Якщо ви помістіть 3GB RAM в ньому тільки, як видається, 2GB RAM встановлена) Я думаю Те право, але їм все одно не дуже впевнений, як їм ще вчаться також. |
|
| |||
| |||
| Один чоловік сказав мені, що's має 8 ГБ оперативної пам'яті на свій комп'ютер і запускає його ще з XP, а до цього він 4gb's. В сих пір плутають. |
|
| |||
| |||
| Щоб відповісти на ваші запитання базу нічого, якщо ви поклали більше пам'яті, ніж в операційній системі можна використовувати це без шкоди але це не добре. Існує спосіб отримати Vista визнати повну 4GB, якщо я можу знайти це я його посаду. |
|
| |||
| |||
| Все залежить від того, які версії XP / Vista ви говорите. 32bit XP підтримуватиме ~ 3 Гб і не більше, тому що зберігає деякий адресного простору для I / o.PAE т.д. .. 4 Гб пам'яті, всі 32-бітної ОС адресу. Ви можете включити AWE / PAE, але я дійсно не піде цим шляхом. Якщо ви хочете використовувати більше пам'яті, оновлення до 64bit XP / Vista; Server 2003 Datacenter / підприємства. MacOS за замовчуванням 64bit і дозволить вирішити понад цієї межі, і навіть вище 16GB лапки. Але погода ви тільки ніколи 640Kb пам'яті, це були дні .... |