![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Знам, че Windows XP може да видите не повече от 4 GB на овена. Имам 8GB инсталирате на моя XP и то само показват, че имам 3,25 в моята система Обяви Опитвам се редактира моя Boot.ini файл и моята страница файл, но той остана същата, но когато стартирам компютъра ми го каза, че го виждат всички 8 GB на оплождане по време на пост може някой да ми помогне |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всъщност това е Windows 32Bit, които могат да виждат само 3,25, ще трябва 64bit XP или 64bit Vista.
| |||
| |||
| Благодаря, но вие знаете DONT софтуер, който ще ви позволи да преминете 3,25 най-много, защото аз имам XP 64 битови CD DONT но аз наистина искам да форматирам моя диск |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Там не е софтуер. Това е въпрос на основния двоичен аритметична. А 32-битова система може да реши, че много RAM, освен ако тя не се отнася до нещо друго, за IO искал HDDs и видео карти.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хмм благодаря ти така после какво трябва да правя с останалите стик Арама аз имам в моя компютър. продавате ли? |
|
| |||
| |||
| Направи каквото и да е, тя е безполезна в 32bit PC. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защото, както е посочено по-горе, това не е възможно да се направи 32-битова операционна система за достъп на повече от 4GB RAM> 2 ^ 32 = 4294967296 байта = 4GB, затова е ограничено, но и 64-битова операционна система> 2 ^ 64 = 18,446,744,073,709,551,616 байта = 17179869184 GB така около 17 млрд. GB е максималната сума на RAM състояние, с добре programed 64-битова операционна система, но в момента (доколкото знам) не отива OS миналото подкрепа за 128GB на RAM, но по-голямата част от техните дънни платки хит границите на около 8GB, обаче новата X58 табла, съм виждал няколко подкрепа 24GB, но за това ли ще се нуждае от пръчки с 4GB RAM за всеки.
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| XP x64 е ужасно. Vista x64 е много по-добре и има много малко несъвместимости.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Да, 64 Vista е много по-добре от XP 64. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Звук не идва през двата канала | AlanB | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 8 юни 2009 14:48 |
| В G19 игрални клавиатура излиза скоро! | cheesepuff | Общи Хардуер Чат | 2 | 7 Jan 2009 22:10 |
| Оцени ми:: Очаквайте скоро:: настройка. | xXPhenomXx | Общи Хардуер Чат | 1 | 22-ри септември 2008 20:06 |
| W00000000000t! всичките му идва заедно | Cew27 | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 29 Дек 2007 05:09 |
| Лаптоп и кулата, идващи с това? | hayley | Windows операционни системи | 2 | 26 Окт 2007 09:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |