![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vím, že systém Windows XP může vidět pouze ne více než 4 GB RAM. Mám 8gb nainstalovat na mém XP a to jen ukázat, že mám 3.25 v mém systému Vlastnosti Snažím úpravou mého boot.ini soubor a mé stránce souboru, ale zůstane stejná, ale když jsem start má počítač, že řekl, že je vidět všechny 8 GB RAM, v průběhu post může někdo pomozte mi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vlastně je to Windows 32Bit, že může vidět pouze 3,25, budete potřebovat 64bit XP nebo Vista 64bit.
| |||
| |||
| díky ale dont vědět, jakýkoli software, který vám umožní projít 3,25 max protože mám XP 64 bit cd ale i dont opravdu chcete formát můj disk |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje žádný software. Je to věc základní binární aritmetické. A 32-bit systém nemůže řešit, že velká RAM, pokud se neřeší nic jiného pro IO rád HDD a video karty.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm děkuji tak poté, co mám dělat s ostatními dřevo ram jsem v mém počítači. prodat? |
|
| |||
| |||
| Dělej si, co je k ničemu, v 32bit PC. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovšem, stejně jako bylo uvedeno výše, není možné, aby se 32-bit OS přístup k více než 4 GB RAM,> 2 ^ 32 = 4294967296 bytů = 4GB, že je důvod, proč je to omezené, ale 64-bit OS> 2 ^ 64 = 18.446.744.073.709.551.616 bytes = 17179869184 GB tak asi 17 miliard GB je maximální množství RAM je schopen se řádně programed 64-bit OS, ale v současné době (pokud vím) žádný OS jde o podporu v minulosti 128gigabajt paměti, ale většina jejich desek zasažených mezí přibližně na 8 GB, ale nové desky X58, jsem viděl pár podporu 24gb, ale pro které budete potřebovat hole s 4 GB RAM na každého.
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| XP x64 je strašné. Vista x64 je mnohem lepší a má jen velmi málo nedostatků.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Ano, Vista 64 je mnohem lepší než XP 64. |