![]() |
|
| |||
| |||
| Ξέρω ότι τα Windows XP δεν μπορώ παρά να δούμε περισσότερα από 4 GB μνήμης RAM. Έχω 8GB εγκαταστήσετε στον XP μου και αυτό μόνο που έχω στο 3,25 μου σύστημα Ακίνητα Προσπαθώ μοντάζ μου αρχείο Boot.ini και το αρχείο μου σελίδα, αλλά θα παραμείνει το ίδιο, αλλά όταν θα ξεκινήσει ο υπολογιστής μου έλεγε ότι θα δούμε όλα τα 8 GB μνήμης RAM κατά τη διάρκεια των υστέρων μπορεί να με βοηθήσει περίπου ένα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ουσιαστικά αυτή η 32bit των Windows που μπορεί να βλέπει μόνο 3,25, θα πρέπει 64bit XP ή Vista 64bit.
| |||
| |||
| χάρη σας, αλλά dont ξέρτε οποιοδήποτε λογισμικό που θα σας αφήσει να περάσει το 3,25 max επειδή έχω xp 64 bit αλλά cd i dont πραγματικά θέλουν να μου μορφή δίσκου |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν υπάρχει λογισμικό. Είναι ένα θέμα του βασικού δυαδική αριθμητική. A 32-bit σύστημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό το πολύ RAM αν δεν δεν ασχολείται με τίποτα άλλο για IO όπως HDDs και κάρτες οθόνης.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Χμμ ευχαριστώ ναι τότε τι πρέπει να κάνω με το άλλο stick μνήμης RAM που έχω στον υπολογιστή μου. πωλήσει; |
|
| |||
| |||
| Κάνε ό, τι είναι άχρηστο σε ένα 32bit PC. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, όπως προαναφέρθηκε, δεν είναι δυνατόν να κάνει ένα 32-bit OS πρόσβαση περισσότερο από 4GB μνήμης RAM> 2 ^ 32 = 4.294.967.296 bytes = 4GB, γι 'αυτό είναι περιορισμένη, αλλά ένα 64-bit OS> 2 ^ 64 = 18.446.744.073.709.551.616 bytes = 17179869184 GB έτσι περίπου 17 δισ. ευρώ GB είναι το ανώτατο ποσό της μνήμης RAM σε θέση με ένα σωστά programed 64-bit OS, ωστόσο σήμερα (από όσο γνωρίζω) δεν πηγαίνει OS παρελθόν την υποστήριξη περίπου 128 GB RAM, αλλά η πλειοψηφία των Μητρικές έπληξε τους όρια σε περίπου 8GB, ωστόσο η νέα X58 συμβουλίων, έχω δει μερικά υποστήριξη 24GB, αλλά για το ότι θα πρέπει μπαστούνια με 4GB μνήμης RAM για την κάθε μία.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| XP x64 είναι τρομερό. Vista x64 είναι πολύ καλύτερο και έχει πολύ λίγες ασυμβατότητες.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Yea, Vista 64 είναι πολύ καλύτερη από ό, τι XP 64. |