![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Znam da se Windows XP ne može samo vidjeti više od 4 GB RAM-a. Imam 8GB instalirati na moj XP i to samo pokazuju da sam u mojem sistem 3,25 Nekretnine JA probati uređivanje mog boot.ini datoteku i datoteku moje stranice, ali ostaju isti, ali kad sam pokrenuti moje računalo je rekao da vidi svih 8 GB RAM-a za vrijeme post može netko pomoć mene |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zapravo to Windows 32Bit koje mogu vidjeti samo 3,25, trebat će ti XP 64bit ili 64bit Vidik.
| |||
| |||
| hvala vam, ali dont znati bilo koji softver koji će vam proći 3,25 max jer imam XP 64 bitni cd ali JA dont stvarno želite oblikovati pogon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nema softvera. To je stvar osnovne aritmetičke binarno. A 32-bitni sustav ne može adresa toliko RAM-a, osim ako to ne bilo što drugo za adresu IO HDDs kao i video kartice.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm hvala vam na taj način zatim Što trebam učiniti sa ostalim drvo ram imam na mom računalu. prodati? |
|
| |||
| |||
| Učinite sve što je beskorisno u 32bit PC. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, kao što je navedeno gore u tekstu, nije moguće napraviti 32-bitni OS pristup više od 4GB RAM-a> 2 ^ 32 = 4.294.967.296 bytes = 4GB, taj 'zašto je ograničen, ali je 64-bitni OS-> 2 ^ 64 = 18.446.744.073.709.551.616 bytes = 17179869184 GB pa oko 17 milijardi GB je maksimalna količina RAM sposoban ispravno programed sa 64-bitni OS, međutim trenutno (koliko ja znam) ne ide OS prošlost podržavajući oko 128GB RAM-a, ali je većina njihove hit Matične ploče granica na oko 8GB, međutim novi X58 ploča, sam vidio nekoliko podršku 24GB, ali za koje će trebati štapići s 4GB RAM-a na svakoj.
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| XP x64 je strašno. Vista x64 je puno bolji i ima vrlo malo nekompatibilnosti.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Da, 64 Vista je puno bolja od XP 64. |