![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Žinau, kad "Windows XP" gali pamatyti tik ne daugiau nei 4 GB RAM. Turiu 8GB įdiegti į savo XP ir ji tik rodo, kad turiu 3,25 savo sistemos savybės Aš stengiuosi redagavimo mano boot.ini failas, o mano puslapio failo, bet ji bus tokia pati, bet kai aš pradėsiu savo kompiuterį, sako, kad pamatyti visus 8 GB RAM metu pareigas gali kas nors man padėti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Faktiškai tai Windows 32Bit, kad gali matyti tik 3,25, jums reikės 64bit XP arba Vista 64bit.
| |||
| |||
| thanks but you dont know bet kokios programinės įrangos, kuri leis jums pereiti 3,25 max nes turiu XP 64-bit CD bet i dont tikrai norite formatuoti diską |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nėra jokios programinės įrangos. Tai pagrindinės dvejetainis aritmetinis klausimas. 32 bitų sistema negali spręsti, kad daug atminties, jeigu jis nėra nieko daugiau už IO kaip HDD ir video kortos.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm ačiū, kad po to, ką turėčiau daryti su kitais Stick RAM turiu savo kompiuteryje. parduoti? |
|
| |||
| |||
| Darykite viską, tai yra nenaudingas 32bit PC. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, kaip minėta pirmiau, tai nėra įmanoma, kad 32 bitų OS prieigos daugiau, negu 4 GB RAM> 2 ^ 32 = 4.294.967.296 bytes = 4GB, štai kodėl jis yra ribotas, tačiau 64 bitų OS> 2 ^ 64 = 18.446.744.073.709.551.616 baitų = 17179869184 GB tai apie 17 mlrd GB yra maksimali suma, RAM, galinčių tinkamai Programavimas su 64 bitų OS, tačiau šiuo metu (kiek žinau) ne OS eina anksčiau remiant RAM 128GB maždaug, bet Portatiles dauguma nukentėjo jų ribų maždaug 8GB, tačiau naujų X58 lentos, aš mačiau keletą parama 24GB, bet tai jums reikės lazdos RAM 4GB su kiekvienu.
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| XP x64 yra siaubinga. Vista x64 yra daug geriau ir yra labai mažai nesuderinamumo.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Taip, Vista 64 yra daug geriau nei XP, 64. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Garso neįprastu būdu abu kanalai | AlanB | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 8 birželis 2009 14:48 |
| Gaming G19 klaviatūra išeina greičiau! | cheesepuff | General Hardware Chat | 2 | 7 sausis 2009 22:10 |
| Įvertinkite mano:: Coming Soon: setup. | xXPhenomXx | General Hardware Chat | 1 | 22 rugsėjis 2008 20:06 |
| W00000000000t!! jo visi dar kartu | Cew27 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 29 gruodis 2007 05:09 |
| Laptop ir bokštas artėja šio? | Hayley | Windows "operacinės sistemos | 2 | 26 spalis 2007 09:07 |
| Temos įrankiai | |
| |