![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wiem, że Windows XP może tylko nie więcej niż 4 GB pamięci RAM. Mam 8GB zainstalować na moim XP i to tylko pokazać, że mam 3,25 w mojej Właściwości systemu Staram edytowania pliku Boot.ini i mojej stronie plik ale pobyt ten sam, ale podczas uruchamiania komputera to powiedział, że zobacz wszystkie 8 GB pamięci RAM w trakcie post może ktoś mi pomoże |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Właściwie to 32-bitowym systemie Windows, które mogą zobaczyć tylko 3,25, musisz 64bit XP lub Vista 64bit.
| |||
| |||
| dzięki ale dont know oprogramowania, które pozwoli Ci przejść 3,25 max bo XP 64 bit cd ale ja dont naprawdę chcesz sformatować mój dysk |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie ma oprogramowania. Jest sprawą podstawowej arytmetyki binarnej. A 32-bitowy system nie może adres ilość pamięci RAM, chyba że nie zajmuje się niczym innym jak na IO HDDs i kart graficznych.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm dziękuję tak, to co należy zrobić z pozostałymi trzymać RAM mam w moim komputerze. sprzedaży? |
|
| |||
| |||
| Czy cokolwiek, to jest bezużyteczne w 32bit komputera. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, jak wspomniano powyżej, nie jest możliwe do przeprowadzenia 32-bitowe OS dostęp więcej niż 4GB pamięci RAM> 2 ^ 32 = 4.294.967.296 bajtów = 4GB, dzięki czemu jest ograniczona, ale 64-bitowego systemu operacyjnego> 2 ^ 64 = 18.446.744.073.709.551.616 bytes = 17179869184 GB więc około 17 mld GB jest maksymalna ilość pamięci RAM zdolny prawidłowo programed z 64-bitowego systemu operacyjnego, jednak obecnie (o ile wiem) nie wykracza OS przeszłości o wsparcie 128GB pamięci RAM, ale większość ich płyt głównych hit limity na temat 8GB, jednak nowe X58 planszach Widziałem kilka wsparcia 24GB, ale do tego musisz paluszków z 4GB pamięci RAM na każdy.
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| XP x64 jest okropna. Vista x64 jest o wiele lepiej i ma bardzo niewiele niezgodności.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Tak, Vista 64 jest dużo lepiej niż XP 64. |
![]() |
|
| Zakładki |