![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Viem, že systém Windows XP môže vidieť iba ne viac ako 4 GB RAM. Mám 8gb nainštalovať na mojom XP a to len ukázať, že mám 3.25 v mojom systéme Vlastnosti Snažím úpravou môjho boot.ini súbor a mojej stránke súboru, ale zostane rovnaká, ale keď som štart má počítač, že povedal, že je vidieť všetky 8 GB RAM, v priebehu post môže niekto pomôžte mi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vlastne je to Windows 32Bit, že môže vidieť iba 3,25, budete potrebovať 64bit XP alebo Vista 64bit.
| |||
| |||
| vďaka však dont vedieť, akýkoľvek softvér, ktorý vám umožní prejsť 3,25 max pretože mám XP 64 bit cd ale i dont naozaj chcete formát môj disk |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje žiadny softvér. Je to vec základné binárne aritmetické. A 32-bit systém nemôže riešiť, že veľká RAM, ak sa nerieši nič iného pre IO rád HDD a video karty.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm děkuji tak potom, čo mám robiť s ostatnými drevo ram som v mojom počítači. predať? |
|
| |||
| |||
| Dělej si, čo je k ničomu, v 32bit PC. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovšem, rovnako ako bolo uvedené vyššie, nie je možné, aby sa 32-bit OS prístup k viac ako 4 GB RAM,> 2 ^ 32 = 4294967296 bytov = 4GB, že je dôvod, prečo je to obmedzené, ale 64-bit OS> 2 ^ 64 = 18.446.744.073.709.551.616 bytes = 17179869184 GB tak asi 17 miliárd GB je maximálne množstvo RAM je schopný sa riadne programed 64-bit OS, ale v súčasnej dobe (pokiaľ viem) žiadny OS ide o podporu v minulosti 128gigabajt pamäte, ale väčšina ich dosiek zasiahnutých hranicou približne na 8 GB, ale nové platne x58, som videl pár podporu 24GB, ale pre ktoré budete potrebovať palice so 4 GB RAM na každého.
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| XP x64 je strašné. Vista x64 je oveľa lepšie a má len veľmi málo nedostatkov.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Áno, Vista 64 je omnoho lepšia ako XP 64. |