![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Знам да се Уиндоус КСП не може само да виде више од 4 ГБ РАМ-а. Имам 8ГБ инсталирате на мој КСП и то само показују да сам унутра мој систем 3,25 Некретнине ЈА пробати уређивање мог Боот.ини датотеку и датотеку моје странице, али остају исти, али кад сам покренути моје рачунар је рекао да види свих 8 ГБ РАМ-а за време пост може неко помоћ мене |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Заправо то Уиндоус 32бит које могу видети само 3,25, мораћете ће ти КСП 64бит или 64бит Видик.
| |||
| |||
| хвала вам, али донт кноткле било који софтвер који ће вам проћи 3,25 макс јер имам КСП 64 битни цд али ЈА донт стварно желите обликовати погон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нема софтвера. То је ствар основне аритметичке бинарни. А 32-битни систем не може адреса толико РАМ-а, осим ако то не било шта друго за адресу ИО ХДДс као и видео картице.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хмм хвала вам на тај начин затим Шта да радим са осталим дрво рам имам на мом рачунару. продати? |
|
| |||
| |||
| Учините све што је бескорисно у 32бит ПЦ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, као што је наведено горе у тексту, није могуће направити 32-битни ОС приступ више од 4ГБ РАМ-а> 2 ^ 32 = 4294967296 бытес = 4ГБ, тај 'зашто је ограничен, али је 64-битни ОС-> 2 ^ 64 = 18.446.744.073.709.551.616 бытес = 17179869184 ГБ па око 17 милијарди ГБ је максимална количина РАМ способан исправно програмед са 64-битни ОС, међутим тренутно (колико ја знам) не иде ОС прошлост подржавајући око 128ГБ РАМ-а, али је већина њихове хит Матичне плоче граница на око 8ГБ, међутим нови Кс58 плоча, сам видео неколико подршку 24ГБ, али за које ће требати штапићи са 4ГБ РАМ-а на свакој.
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| КСП кс64 је страшно. Виста кс64 је пуно бољи и има врло мало некомпатибилности.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Да, 64 Виста је много боља од КСП 64. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Звук не долази преко оба канала | АланБ | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 8. јуна 2009 14:48 |
| Тхе Г19 гаминг тастатура долази ускоро! | цхеесепуфф | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 7 јануар 2009 22:10 |
| Оцијени мој: Цоминг соон:: сетуп. | ксКСПхеномКскс | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 22. сеп 2008 20:06 |
| У00000000000т! свим својим долазе заједно | Цеу27 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 29 децембар 2007 05:09 |
| Лаптоп и торањ излази са овим? | хаылеы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 26 октобар 2007 09:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |