![]() |
|
| |||
| |||
| Ben Windows XP yalnızca RAM fazla 4 GB görebilirsiniz biliyorum. Ben 8GB benim XP yükleyin ve sadece benim sistemimde Özellikler'i 3,25 gösteriyor olması Ben düzenlemeyi deneyin benim boot.ini dosya ve sayfa dosya ama aynı kalmak ama ben bu görevi sırasında bana yardımcı olabilir koç her 8 GB bakın dedi benim bilgisayarı başlatın |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aslında Windows 32bit sadece 3,25 görebilirsiniz, onlara 64bit XP veya Vista 64bit gerekir.
| |||
| |||
| teşekkürler ancak, çünkü XP 64 bit CD ama gerçekten biçimi için sürücü istiyorum dont yoksa 3,25 maks geçmek sağlayacak herhangi bir yazılım bilmiyorduysanız |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| There is no yazılımdır. Temel ikili bir aritmetik meselesi. 32 bit sistem o kadar RAM takdirde IO HDDs ve video kartları gibi başka bir şey değildir adresi adresi değildir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm çok sonra ne koç i diğer sopayla yapmalıyım benim bilgisayar sahip teşekkürler. satmaya? |
|
| |||
| |||
| Ne olursa olsun, bir 32bit PC işe yaramaz mı. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, yukarıda belirtildiği gibi, bu byte = 4GB 32-bit işletim sistemi erişim 4GB RAM fazla> 2 ^ 32 = 4294967296 yapmak, o yüzden de sınırlı, ama bir 64 bit işletim sistemi> 2 ^ 64 = 18.446.744.073.709.551.616 bayt olası değil gibi = 17179869184 GB ilgili 17 milyar GB düzgün programlanmış 64 bit işletim sistemi ile RAM yeteneğine en fazla miktar, ancak şu anda (bildiğim kadarıyla) herhangi bir işletim sistemi hakkında 128GB RAM destekleyen son gider, ama anakartlar çoğunluğu eder ve hakkında 8GB at sınırları Ancak yeni X58 panoları, ama bir kaç destek 24GB gördüm için bu 4GB her ile RAM sopalarla gerekir.
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| XP x64 korkunç olduğunu. Vista x64 çok iyi ve çok az uyumsuzlukları vardır.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Evet, Vista 64 kadar XP 64 daha iyidir. |