![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я знаю, що Windows XP може бачити тільки не більше 4 ГБ ОЗУ. Я 8GB встановити на мій XP і тільки показати, що я в моєму 3,25 системні властивості Я намагаюся редагування файлу boot.ini моєї та мого файлу підкачки, але залишаються тими ж, але при запуску комп'ютера він сказав, що побачити всі 8 ГБ ОЗП в пострадянський період хто-небудь може мені допомогти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Насправді це Windows 32bit, що може бачити тільки 3,25, то вам потрібно 64bit XP або Vista 64bit.
| |||
| |||
| Спасибі, але ви не знаєте будь-яке програмне забезпечення, яке дозволить вам пройти 3,25 макс тому що в мене XP 64 CD розрядні Dont але я дійсно хочу, щоб мій формат дисків |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Існує ніякого програмного забезпечення. Це питання з основних двійкової арифметики. 32-бітна система не може вирішити, що об'єм оперативної пам'яті, якщо вона не вирішує все для вводу-виводу, як жорсткі диски і відеокарти.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хм подякувати вам так, то що робити з іншими Stick пам'яті в мене в комп'ютері. його продати? |
|
| |||
| |||
| Робіть все, це марно в 32-бітному комп'ютері. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, як зазначалося вище, це не можливо зробити 32-бітний доступ до ОС більше 4 Гб оперативної пам'яті> 2 ^ 32 = 4294967296 байт = 4GB, тому обмежені, але 64-розрядних ОС> 2 ^ 64 = 18,446,744,073,709,551,616 байт = 17179869184 ГБ так близько 17 млрд ГБ максимальний об'єм оперативної пам'яті здатна з належним програмним 64-розрядних ОС, проте в даний час (наскільки я знаю) немає ОС йде про підтримку останніх 128 Гб оперативної пам'яті, але більшість материнських плат вражають свої межах приблизно 8GB, проте нові плати X58, я бачив кілька підтримки 24ГБ, але для цього вам буде потрібно палички з 4 Гб пам'яті на кожній.
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| XP x64 жахливо. Vista x64 це набагато краще, і має дуже мало несумісності.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Так, 64 Vista набагато краще, ніж XP 64. |