![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω την εξής νεοκατασκευασμένος σύστημα που είμαι εγκατάσταση των Windows XP Pro το απόγευμα. Με ενδιαφέρει το ελαφρώς overclocking CPU μου αλλά δεν σε επικίνδυνο επίπεδο. Κάθε συμβουλές για το τι θα πρέπει να περιορίσει Overclock; Σε ευχαριστώ Intel ® Desktop Board DP45SG (SATA) Core 2 Duo 2,80 GZ 2x 1024 Corsair DDR3 A-Power AK 800W 20 +4- pin ATX PSU w / SATA & PCIe Western Digital 320 GB SATA HDD 9400 PNY κάρτα γραφικών |
|
| |||
| |||
| Τίποτα δεν με το PSU. Να αντικατασταθεί για κάτι άλλο, τότε OC της CPU. Είχα μαντέψει μπορεί να είστε σε θέση να πάρετε κάτι σαν 3.5GHz, αλλά είναι πολύ εξαρτάται μόνο διατηρεί σταθερά την αύξηση του FSB μέχρι να "χτυπά στον τοίχο" δηλαδή. δεν θα εκκίνησης, ή η λειτουργία διακοπεί όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα ή να παίξετε το παιχνίδι σας ή οτιδήποτε άλλο, τότε μόνο είναι χαμηλότερα σε ό, τι ήταν σταθερή και befoe είστε ταξινομημένο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Overclocking μου Intel Core 2 Quad εξέδρας - Τι να κάνω τώρα; | phillipbooker08 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 0 | 11 Ιουν 2009 16:44 |
| Overclocking Intel E8400 - Core ταχύτητα και πολλαπλασιαστικά κυμαινόμενες | juan bueno | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 6 Ιουν 2009 15:45 |
| Overclocking ένα E4300 Core 2 Duo | Martyok | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 1 Ιουν 2009 16:40 |
| Overclocking? nVidia 790i Ultra και Intel Core 2 Quad Q9450 Επεξεργαστής | Bubba | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 11 Μαρ 2009 18:47 |
| Intel Core 2 Duo Overclocking | γ πλοίαρχος | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 5η Σεπτεμβρίου 2007 07:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |