![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є наступні новій системі, яка я встановлюю Windows XP Pro сьогодні вдень. Я зацікавлений в злегка розгін мого процесора, а не до ризикованих рівні. Будь-які поради про те, що я повинен обмежити розгін? Спасибо Intel ® Desktop Board DP45SG (SATA) Core 2 Duo 2,80 Gz 2x 1024 Corsair DDR3 АК-Power 800W 20 +4- контактний блок живлення ATX W / SATA & PCIe Western Digital 320 Гбайт SATA HDD 9400 відеокарта PNY |
|
| |||
| |||
| Нічого з цим БП. Замініть його на щось ще, то OC процесора. Я думаю, ви могли б отримати щось на зразок 3.5 Ггц, але це дуже залежить, просто тримати постійно зростає ФСБ поки він "потрапляє не в стіні" IE. він не завантажується, або він падає, коли ви намагаєтесь запустити програму або грати у вашу гру або будь-який інший, то просто опустіть його до того, що стабільний befoe і ви відсортований. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Розгін мій Intel Core 2 Quad Ріг - Що мені тепер робити? | phillipbooker08 | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 11 червня 2009 16:44 |
| Розгін Intel E8400 - частоти ядра і мультиплікатора флуктуірующего | Хуан Bueno | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 6 червня 2009 15:45 |
| Розгін E4300 Core 2 Duo | Martyok | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 1 червня 2009 16:40 |
| Розгін? Nvidia 790i Ultra і Intel Core 2 Quad Q9450 процесор | Bubba | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 11 березня 2009 18:47 |
| Intel Core 2 Duo розгону | З майстром | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 5 вересня 2007 07:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |