![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, Já jsem na toto nové forum, tak mi prosím správné, když se něco pokazí. Zatím jsem byl poměrně pokročilý uživatel počítače (budování vlastní počítač a podobně), ale protože jsem chtěl, aby moje OC procesoru mám trochu uvízl v al o info, že i najít na všemocnou net.: Modlit: Mám poměrně starou věc tu běží, a cítím se docela stydí dát ty brejle;): --------[ Shrnutí ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------ Počítač: Uživatelské jméno yur -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Service Pack OS Service Pack 3 -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Operační systém Microsoft Windows XP Professional -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Název počítače yur-WINDOWS (yur Windows) Základní deska: Operační paměť 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Název základní desky ASRock K7S41GX (2 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Čipová sada základní desky SiS 741GX -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- CPU typ AMD Duron, 1612 MHz (12 x 134) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Komunikace Port Komunikační port (COM1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Komunikace Port Port ECP tiskárny (LPT1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- BIOS Typ AMI (10/18/06) Displej: Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 4000 (64 MB) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Monitor Plug and Play Monitor [Nodb] (LAN080034211) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- 3D akcelerátor nVIDIA GeForce4 MX 4000 Multimédia: Audio Adapter SiS 7012 Audio Device -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Skladování: SMART pevných disků Stav OK -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Optická mechanika PIONEER DVD-RW DVR-105 (DVD: 4x/2x/12x, CD: 16x/8x/32x DVD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Optická mechanika SAMSUNG CD-R/RW SW-208B (8x/4x/32x CD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- IDE Controller SiS PCI IDE Controller -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Floppy Drive Floppy disk -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Disk ST320410A (20 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Disk IBM-DTLA-305040 (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Oddíly: G: (NTFS) 39252 MB (24154 MB) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Vstup: Microsoft Mouse PS / 2 Mouse -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Klávesnice Standardní 101/102-Key nebo Microsoft Natural PS / 2 klávesnice SiS 741GX Čipová - Host-PCI most Právo, myslím, že není nutné všechny tyto informace, jen konkrétnější ... Tak pokud budete potřebovat další info (čarodějnice i odhad), prosím, řekněte mi, doufám, že jsem si to ... ;) Zatím jsem udělal několik zátěžových testů (s OCCT) a výsledek byl poněkud překvapivý. Můj procesor je normálně běží na zhruba 35 deg. Celsia, a po 10 minutách napětí to bylo asi 37 nebo 38 deg. a cca. hodinu později ještě byl. A pak, když jsem byl faul, jsem do mého BIOS Setup Utility a dal ... Něco (i can't get to je to jméno ...) 166 Mhz namísto 133. Takže od té doby jsem byla spuštěna na 2Ghz, cuz I didn't snížit násobič, udělal zátěžový test znovu, s přibližně stejným výsledkům ... Po tomto i přímo snížil opět na 133 Mhz, cuz I didn't want my hardware dostat poškozené, a i když nebyl jistý, co jsem udělala, bylo správné, nebo ne. Dnes jsem zjistil, že jsem nebyl. Četl jsem pár kousků textu o jeden přetaktování AMD Athlon 64, ale nevím, jestli al Informace v tomto článku platí pro mě a mou Duron ... Jo, můj první cíl je dostat se do 2Ghz, tak uvidím co příští ... Takže, kdybyste mi pomohl s tím, já bych opravdu rád. Tnx! Yur Pokud moje angličtina není správné, I'm sorry, I'm dutch ... ;) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Athlon XP zprávy Duron? Pomoc! | rb26dettr34 | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 3. ledna 2008 14:55 |
| Overclocking | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 13. listopadu 2007 09:58 |
| Overclocking? Co to je? | mxmad32 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 29. Září 2007 05:22 |
| Overclocking | mrdaveyk | Graphics Cards & Monitory | 5 | 15. Září 2007 10:00 |
| Co je to přetaktování? | Jade | Obecné Hardware Chat | 11 | 17. března 2007 11:35 |
| Thread Nástroje | |
| |