![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, Είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ, για αυτό παρακαλώ σωστή μου αν κάνω κάτι λάθος. Μέχρι στιγμής έχω αρκετά προχωρημένο χρήστη υπολογιστή (κτίριο το δικό μου υπολογιστή και τέτοια πράγματα), αλλά επειδή ήθελα να μου OC επεξεργαστή έχω κάπως κολλήσει στη al ότι οι πληροφορίες σχετικά με την εξεύρεση i πανίσχυρο δίχτυ.: Προσευχηθούμε: Έχω ένα πολύ παλιό πράγμα λειτουργεί εδώ, και αισθάνομαι πολύ ντρεπόμαστε να σας δώσει τις προδιαγραφές?): --------[ Περίληψη ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------ Υπολογιστής: Όνομα χρήστη yur -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- OS Service Pack Service Pack 3 -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows XP Professional -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Όνομα υπολογιστή YUR-Windows (Windows Yur) Motherboard: System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Motherboard Name ASRock K7S41GX (2 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Motherboard Chipset SiS 741GX -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Τύπος επεξεργαστή AMD Duron, 1612 MHz (12 x 134) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Ανακοίνωση Port Communications Port (COM1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Ανακοίνωση Port ECP Printer Port (LPT1) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- BIOS Type AMI (10/18/06) Προβολή: Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 4000 (64 MB) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (LAN080034211) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- 3D Accelerator nVIDIA GeForce4 MX 4000 Πολυμέσα: Audio Adapter SiS 7012 Audio Device -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Αποθήκευση: SMART Hard Disks Status OK -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Optical Drive PIONEER DVD-RW DVR-105 (DVD: 4x/2x/12x, CD: 16x/8x/32x DVD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Οπτικός Δίσκος SAMSUNG CD-R/RW SW-208B (8x/4x/32x CD-RW) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- IDE Controller SiS PCI IDE Controller -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Floppy Drive Floppy disk drive -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Disk Drive ST320410A (20 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Disk Drive IBM-DTLA-305040 (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Διαχωριστικά: G: (NTFS) 39252 MB (24154 MB ελεύθερο) -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Είσοδος: Ποντίκι Microsoft PS / 2 Mouse -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Keyboard Standard 101/102-Key ή Microsoft Natural PS / 2 Πληκτρολόγιο SiS 741GX Chipset - Host-PCI Bridge Σωστά, νομίζω δεν χρειάζεται όλες αυτές τις πληροφορίες, μόνο πιο συγκεκριμένα ... Οπότε αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες (μάγισσα υποθέτω), πείτε μου, ελπίζω ότι θα το βρείτε ... ?) Μέχρι τώρα, έκανα μερικά ακραίων (με OCCT), και το αποτέλεσμα ήταν κάπως περίεργο. CPU μου είναι κανονικά εκτελείται στις 35 deg. Κελσίου, και μετά από 10 λεπτά το άγχος της ήταν περίπου 37 ή 38 deg. και περίπου. μια ώρα αργότερα θα ήταν ακόμη. Και τότε, όπως ήταν φάουλ, μόλις άρχισε να μου BIOS setup χρησιότητας και έδωσε το ... Κάτι (i δεν μπορεί να φτάσει σε αυτό το όνομα ...) 166 Mhz, αντί των 133. Έτσι, από τότε ήταν που λειτουργεί στα 2Ghz, cuz i δεν το χαμηλότερο πολλαπλασιαστή, έκανε την ακραίων και πάλι, με περίπου τα ίδια αποτελέσματα ... Μετά από αυτό θ μειωθούν άμεσα τα Mhz και πάλι σε 133, cuz δεν ήθελα μου υλικό για να φθαρεί, και δεν ήμουν σίγουρος αν αυτό που έκανα ήταν σωστό ή μη. Σήμερα ανακάλυψα ότι δεν ήμουν. Έχω διαβάσει μερικά κομμάτια του κειμένου σχετικά με ένα overclocking AMD Athlon 64, αλλά δεν ξέρω αν al πληροφορίες στο άρθρο αυτό ισχύει και για μένα και μου Duron ... Δεξιά, ο πρώτος μου στόχος είναι να προχωρήσουμε σε 2Ghz σωστά, τότε θα δείτε whats επόμενο ... Έτσι, αν θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με αυτό, θα ήθελα να είναι πραγματικά ευτυχής. Tnx! Yur Αν τα αγγλικά μου δεν είναι σωστό, Λυπάμαι, είμαι dutch ... ?) |